Lavinyam06 Aynı zamanda çiğ köfteyi de güzel yoğuran istiyorum. Varsa kullanan yardımcı olabilir mi:)
Baharoloji Lavinyam06 kitchenaid kullanıyorum memnunum başlıkları var uygun başlıkla güzel homojen oluyor başka marka tecrübem yok
Bguzeel Lavinyam06 homend kullanıyor arkadaşım. Özellikle içlikçfte için araştırıp almıştı dökümmüş falan🤣 bayaaa memnun.
Lavinyam06 Baharoloji bakayım canım çiğ köfte denedin mi nasıl yoğuruyor yada içli köfte ? Birde kenarlarını sen toparlamak zorunda kalıyor musun yoksa toparlama aparatı var mı
Baharoloji Lavinyam06 hamuru topluyor içli köfte denemedim çiğ köfte güzel olmuştu youtubetan bakın daha faydalı olur
Anneolmakisteyenkedi Ben karaca kullanıyorum şahsen memnunum ama çiğ köfte içli köfte yapmam onlarda biraz performansı düşük oluyor diyorlar alırken bosh mom çok önermişlerdi fiyattan dolayı alamamıştım ama genelde insanlar memnun ondan
Zynpgkcy9 En güzeli thermomix her istediğini yaparsın araştır bence çok kullanışlı ve güzel bi makine tüm mutfak gereçleri bir arada yoğurma doğrama pişirme soğuk kahve lokum bile yapabiliyorsun 😊