-Yasar-123 Cnsnsns gebelik aşısını duydum. Öncesinde flow kır testi yapiliyo eger pozitif çıkarsa gebelikten önce aşı yapılıyo bebeğin tutunabilmesi için. En son 10 15 bin civarında diye duymuştum aşınin fiyatını
mrp2023 Cnsnsns hayır ona bakılmadı sanırım 1.tedavimde transferim tutmadı 2.sinde genetikli önerdi doktor
-Yasar-123 Cnsnsns hmm anladım benimki de pozitif çıktı inşallah güzel haberler alırız bu aşıdan sonra
Cnsnsns mrp2023 genetikli mi yapmıştınız siz benim bu ikinci transferim olucak eğer bu da tutmazsa baştan başlayıp genetikli yapıcaz
Kubra1634 -Yasar-123 bu aşı tüp bebek öncesi mi yapılıyor ? Yoksa sürekli kimyasal gebelik yaşayan birisi yapıp normal yoldan deneyebilir mi
-Yasar-123 Kubra1634 bu konuda hiç bilgim yok. Test sonuçlandıktan sonra doktorumla görüsemedim cuma randevum var. Ama yorumlarda hiç doğal yolla görmedim. Hep tedavi öncesi yapiliyo tutunsun diye yazmışlar. Cuma gidip öğrenicem bakalım.
Cnsnsns mrp2023 acaba genetiği normal olduğu için mi yoksa yapıştırıcının ve gebelik aşısınıdna mı etkisi vardır diye sormak istedim de