Melikeberenkutuk Merhabalar 2li tarama test sonuçlarımız güzel çıktı ama 3lü tarama test sonucumuz yüksek riskli çıktı. Bu aşamada fetal DNA mı yapmalıyım yoksa 20. Haftam da detaylı ultrason mu yaptırmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
ervaca1507 Melikeberenkutuk ben de de aynı durum oldu siz derslere DNA yaptırdınız mı perinotolojide bebeği incelediler sıkıntı yok dediler
Denizlina09 Melikeberenkutuk aslında amniyosentez kesin sonuç deniyor ama onda da düşük riski olabiliyormuş, eğer ki fetal dna yaparsanız birsey yok ise içiniz rahat eder allah korusun bisey var ise de sonlandirmayacak bile olsaniz hazırlıklı olmakta bilinçli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
Aslaninannesi_ Canım ikili testin bile doğruluk payı % 60 , Çoğu doktor zaten 3 lü testi önermiyor ve tarama testi bunlar stres yapmanıza gerek yok 3 lü testi benim doktorum asla yaptırma dedi düşün yanlış çıkıyormuş
Melikeberenkutuk Denizlina09 doktorum önermedi zaten aminyosentez testini onu hiç düşünmüyorum. Gebeliğimin 8. Haftasından itibaren fetal yapmanın tüm taramalardan daha faydalı olacağını söyledi.
Melikeberenkutuk Aslaninannesi_ bende temiz olacak diye düşünüyorum ama kurt bir kere girdi içime doğuma kadar Kemirir durur beni