Esrarslan Kızlar ilk sonuç adete bir gün varken diğeri de üç gün gecikme artış iyi mi yardımcı olursanız 🌸
Denizlina09 Esrarslan o zaman cok iyi artis 🌸 daha yarın 4 kat beklerdik bugünde 4 kata yaklasmis neredeyse
Esrarslan Denizlina09 teşekkür ederim inş cuma günü görürüz keseyi dedi çok erken öğrendiğim için vakit geçmek bilmedi
Denizlina09 Esrarslan bende çok erken ogrendim ilk beta 13 du siz düşünün 😅😅 cumaya kese görürsünüz ama bence
Esrarslan Denizlina09 evet siz baya erken öğrenmişsiniz ☺️ erken öğrenmekte iyi bişey değilmiş vakit geçmek bilmiyor görünecekmi görünmeyecekmi diye insan tedirgin oluyor
Esrarslan Liddle_mom öyle mi çok teşekkür ederim 🌸 doktor istersen beta bakalım deyince kaç olması gerekiyor dedim 1000 lerde felan deyince bende artış az mı dedim 🤔
Esrarslan Denizlina09 evet kesinlikle adeti beklemek lazım ben 5 gün bekledim kan için doktor daha küçük bekleyelim sabret diyor zaten sabrediyorum hocam dedim 😂
Denizlina09 Esrarslan hahaha bende doktora gidip isyan etmiştim ne zaman görüncek bu diye oda bana e bu kadar erken öğrenirsen böyle olur demişti 😅😅
Esrarslan Denizlina09 baya sabredememişsiniz siz neyse sağlıkla gelsinler artık ☺️ öyle böyle öğrendik 😂