Mervemth Ttug3895 benimde aynı ama aktarılmıyo diye biliyorum çünkü aktif olarak çalışılan günler aktarılır diye biliyorum yaz tatilleri de aktarılmıyo ya onun gibi. Keşke aktarılsa
Balbebek012 Minsanne herkes öğretmen olamaz ki ben Türkiye de derece yapıp kazandım sonra atanma kpss süreci filan zor yani hem tercih hem emek meselesi
emay03 Mervecimmm merhaba ben de doğum iznine Şubat ayının sonunda ayrılacağım inşallah. Çalışabilir raporu aldıktan sonra Şubat ayının son iş günü doktora gidip çalışamaz raporu almak istesem doktor rapor tarihini Mart’ın ilk iş günü olarak yazabilir mi? Yoksa doktora gittiğimiz gün mü rapor başlamış oluyor biliyor musunuz?
Mervecimmm emay03 hangi gün giderseniz doktor o günden başlatabilir raporunuzu.Sistemsel bir şey çünkü bu.
emay03 Mervecimmm anladım geriye dönük rapor yazılamıyor ama ileriye dönük rapor yazılabiliyor diye duymuştum.
Mervecimmm emay03 benim bilgim bu şekilde. Yanlış biliyor da olabilirim tabi ama yanlış olma ihtimali düşük
Reginaphalange1 Kizlar merhaba, benim de dogumum eylul sonu/ ekim basi gibi olacak insallah. 37.hafta zaten okullarin acildigi ilk haftaya denk geliyor, ondan onceki 5 hafta ise yaz tatilinde oldugumuz donem. O 5 haftayi, dogumdan sonraya ekletebiliyor muyum acaba
Asd92 Reginaphalange1 hocam bende sizin gibiyim hayırlısıyla olursa eylülün sonu gibi dogum görünüyor.bilen arkadaslar yazsin tabi ama ben de kullanamayiz diye biliyorum
Reginaphalange1 Asd92 yaza denk gelmese calisip aktarabilecegimiz izni sirf yaza denk geliyor ve mecburen calisamiyoruz diye aktaramamak cok mantiksiz ama hocam ya insallah oyle degildir
Asd92 Reginaphalange1 kesinlikle mantik yok hocam ne yani insanlar nokta atışı mi yapsın çocuk doğurmak icin
mty Peki doktor bebeğin ultrason haftasına göre mi normal haftasına göre mi verir raporu? Benim 32. Haftam 15 mayıs oluyor neredeyse hiç izin kullanamıyorum. Bebek biraz önden gidiyor bebeğin ultrason haftasına göre verse biraz daha erken çıkabilirim. Var mı önceden böyle bir şey yaptıran.
Mervecimmm mty son adet tarihine göre veriyor ama bazı doktorlar bebek ileride ya da geride olursa son adet tarihini bebeğe göre düzenliyor
Sedef61sedef @aylkkdn @Ttug3895 Bu durumu yaşamış biri olarak görünce yazayım dedim çalışabilir raporu aldıktan sonra 35 ve 36. Haftalarım 2 haftalık sömestr tatilinde geçti şuan 38 haftalığım yani izne ayrıldım 37 de. Ve malesef o 2 hafta sayılmadı hocalarım bilginiz olsun..
Balbebek012 Sedef61sedef eğer 2.dönem başladığında 3 şubat ta 1 gün bile olsa çalışsaydınıs doğum iznine aktarılırdı müdürünüz söylemedi mi hocam
Mervecimmm Balbebek012 aa bak bunu ben de bilmiyordum. Şimdi benim 32-33 hafta arası sömestra denk geldi. Sonra okul açıldı ve ben 35. Haftaya kadar çalıştım o zaman ben 3 haftamı doğum sonrasına aktarmış kı oldum
Sedef61sedef Balbebek012 çalıştım hocam. 6 şubatta ayrıldım. 32 den 37+0 A kadar çalıştım ama 5 hafta değil 3 hafta aktarıldı malesef 🤷🏻♀️