elifbsraaa1 Kızlar selam 2 gündür deli gibi turşu yiyorum 😛 Hamileliğini böyle öğrenmiş olan var mı? Adetime 2-3 gün kala genelde tatlı komasına girerdim bunu ilk defa yaşıyorum ☺️ (Güncelleme : HAMİLEYİMM!!)
cerengeredeli elifbsraaa1 ben 😂😂 adetime 3-4 gün varken akşamdan kurulup sabah yenebilen biber tursusundan istedim annemden adım hamileye çıktı 😂 yok dedikçe inanmadılar. 2 hafta sonra geç dollenmeyle hamile olduğumu öğrendim 😅
Mor-kelebek elifbsraaa1 ilk gebeligimde böyle öğrenmedim ama daha 5-6 haftalıkken canım çok turşu istiyordu koca bir bidon yemiştim tek başıma 🤣🤭 inşallah hakkında hayırlısı olur canım rabbim gönlüne göre versin 🌸
Mommyy0655 elifbsraaa1 bunu okuyunca hatırladım bir yogurt kovasındaki el yapımı tursuyu tek basıma yiyip bitirmistim 🤣🤣🤣
elifbsraaa1 cerengeredeli Ohhh maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm 😍
elifbsraaa1 Mor-kelebek karnım artık çok ağrıyor 🤕 kendime engel olmaya çalışıyorum gün boyu ağzım sulu geziyorum 🤣
elifbsraaa1 Mor-kelebek etkiledi gece yatağımdan kalkıp attım ağzıma bir tane sabahta attım bir tanecik sonra yattım kalkarken gözüm karardı başım döndü su içiyorum bol bol 🥲
elifbsraaa1 Mommyy0655 Ohhhh afiyet olsun, şifa olsun. 🤪 Bende hiç yemediğim domates turşularını hep içinden seçtim turşunun sonra geri kalan hepsini yeme kararı aldım onları da yedim 😝😄😄
elifbsraaa1 cerengeredeli Aminnn benim dün betam 55,73 çıktı ama rahmi desteklesin diye doktor çatlatma iğnesi vermişti perşembe günü onun betası mı bilmiyorum 🤦🏻♀️
gizzzy35 elifbsraaa1 Çatlatma iğnesi 10 gün kadar pozitif sonuç verir. Çıkan değeriniz muhtemelen iğne kaynaklı
elifbsraaa1 ZeynepDuru17 ekşi şeyler galiba hamilelikte bir eksiklikten kaynaklı can çekilen birşeymiş 😍 Evett dün turşunun yanında 2 limon sıkıp salata yedim kaşık kaşık herkes şok 🤣🤣
ZeynepDuru17 elifbsraaa1 ay kız inşallah vardır haber ver bende tiksinip öğrenmiştim oluyor öyle şeyler 🤣
elifbsraaa1 gizzzy35 evet canım öyleymiş nasipse 13 şubatta öğrenicem 😍❤️ Betamda arttıysa hamileliği turşuyla kutlucamm
Nurrrrtek elifbsraaa1 turşu ile baklava yiyordum aynı anda eşim gülüyordu sonra zaten hamile olduğumu öğrendim 😅 hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️
elifbsraaa1 Nurrrrtek Hahahahahahaha yaa süper 😄😍 Çokta karışık duygular içerisindeyim aynı baklavayla turşu kadar zıt duygular yaşıyorum 😄