Edosgebos67 Kızlar Karabük’te doktor kalmadı. Medikar de hep sezeryana yönlendiriliyor. Ben normal istiyorum Allah nasip ederse. Daha devlet hastanesinde hiç randevu bulamadım ve gitmedim. Doğum işini nasıl halledeceğim bilmiyorum
Yavrukedicik Edosgebos67 merhaba ben medikar Hatice hocanın takiplisiyim dediğin gibi sezaryen oluyor haklısın, aynı zaman da sağlık çalışaniyim araştırmada oğuz bey ve eşi var çok iyi doktorlar tavsiye ederim
Edamy Edosgebos67 ben de Medikar da Şerife hocaya gidiyorum ama normal doğum dışında konuşma yapmadık şu an hatta bebek dönmüş güzel falan dedi 33+4 teyim
Hshshzgsghzhshs Edosgebos67 ben medikar şerife hocaya takipliyim normal doğum düşünüyoruz şuan bebek baş geliş 32+5 haftalık olduk
ilayda001 Yavrukedicik oğuz beye iyi diyenin aklına şaşarım, hayatımda gördüğüm en saygısız ve otorite kuramayan doktor.
Hshshzgsghzhshs Edamy bende medikal da şerife hocamıza takipliyim 32+5 olduk şuan çok seviyorum çok iyi bir doktor
Edosgebos67 Edamy bende şerife hoca da takipliyim şuan. Daha yeni gebe olduğumdan olabilir tabi hiç doğumu konuşmadık. Medikarın normal doğum ekibi iyimidir acaba
Edamy Yavrukedicik aa evet çok yakın benim 27 mart görünüyor doğum ama daha önce olabilir dedi doktor o günü beklemeyebilir ☺️
Edamy Edosgebos67 yeni olduğunuz için olabilir zaman geçtikçe daha iyi oluyor ben şu zamana kadar aldığım ve gördüğüm tüm hizmetlerden memnun kaldım açıkçası ilgileniyor yardımcı oluyorlar hep
Sdurum Limonsekeri ben yıl başından önce hamileligimin başında doğum paketi almistim 51 bine 12 muayene 10 Nst diyetisyen diş hekimi doğum oda süsleme doğum sonrası kontroller vs vardı şu an 80 olmus ayni paket diye duydum ama rahat ettin doğumuna 3 hafta falan var çok memnunum