Bahartekinsoyy 38+1 olduk bugün genitalimde sabahtan beri bi aralıklarla düzensiz bıçak batma hissi oluyor böyle çığlık attırıcak tarzda direk olduğum yere çöküyorum bu sancı değildir demi yarın kontrolüm var gidicem ama sorayım dedim
Asyaninannesi_ Dünden beri bendede vardı aynı durum ara ara yine oluyor vajinanız genisliyor gibi bi hissiniz varmı ? . Bisey ckmadı doktor kontrolumde
hanims bende bugün 38+1 im. bende de aynı dediğiniz gibi 1-2 kere oldu ama gaz sancısı bende ki. gaz çıkartınca geçiyor. belki sizin de öyle olabilir. tüm günse ve gazla alakalı değilse bir doktorunuza danışın isterseniz.
Bahartekinsoyy hanims yok gazla değil birden böyle sanki oram yırtılıyormuşçasına bi ağrı sabahtan beri de var anlayamadım ara ara oluyor
Asyaninannesi_ Bahartekinsoyy benimde aynı hala daha da ara ara giriyor sabah hatta kalkdım randevum vardı adet sancısı gibi sancm vardı . Sanki vajinam acılıyormuş gibi genislemis gibi hissediyordum doktor hersey normal dedi ama nstde sancımda ckmadı
Bahartekinsoyy Asyaninannesi_ valla anlamadım ya artık her şeyi doğuma yoruyorum ama yok yani gelesi yok şiştim iyice 😂