Rmysakck Kızlar yarından sonra 39 haftalığım ve kontrolüm var çatı muayenesi olacağım suyum gelmedi ama muayenede açılma çıkarsa yatış yaparlarmı ve son 2 gündür başım çok fazla dönüyor adet sancısı gibi sancılarım var gelirmi dersiniz??🥹🌸
Gsgsgsgsgs Rmysakck bende 38+2 deyim benimde yarın çatı muayenem var sonuç ne olur çok merak ediyorum açılma varsa suni veririz dedi ama beklemek istiyorum bende
Hurim Rmysakck ben 37 haftalığım, bugün çok ağrım var diye gittim, eğer açılma varsa hemen bugün alırım dedi ama açılma yoktu, demek ki açıklık varsa alınabiliyor
mahirsmom Rmysakck ben de yarın 39+4 oluyor iki haftadır nstde ufak sancı çıkıyordu geçen hafta çatı muayenesi yaptı iyice yerleşmiş kanala dedi hâlâ ses yok inşallah yarın açılma varsa alsın istiyorum beklemek çok yordu ağırlaştım iyice hiç belirtim yok ara ara kasılmalar dışında 🥲
isimsizdir Rmysakck ben bugün gittim 2cm açıklık var denildi nst sancı yoktu ama ben hissediyorum ağrıyı nişanda gelmişti yatış denildi ben kabul etmedim tam sancım olsun gelecem dedim tamam denildi eğer senin acilman varsa yatış yapabilirler
Rmysakck Gsgsgsgsgs suni sancıdan korkmaya başladım ben bazı anneler eziyet gibi bişey diyolar napcaz hiç bilmiyorummm🥹 Allah yardımcımız olsun inşallah 🫶🏻🌸
hanims bende 38+1 im yarın kontrolüm var, cumartesi de planlı sezeryan ile doğum yapacağım. özellikle akşamları kasılmalar oluyo karnımda, bazen korkuyorum ama geçiyor sonra 🥹🥹💗💗💗
Rmysakck hanims benimde akşamları fazla oluyor hatta soluma yattığım zaman karnım kaskatı kalıyor sonra geçiyor sancı falan giriyor bakalıö ne olacak Allah yardımcın olsunn🩷
Gsgsgsgsgs Rmysakck kimi korkulcak bişey yok diyo kimi çok zor diyor bakalım bizim süreç Nasıl ilerlicek belki de çatı müsait değil sezeryan dicek 🥲 herşey doğal akışında olsun istiyorum ama dayanamıyorum da
Rmysakck mahirsmom oy bende öyle aynı şekilde yoruldum 🥹 Allah sağlıklı mutlu huzurlu bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🩷
9Busra9 Rmysakck muayene oldunuz öu doktor ne dedi benimde 38+6 yarın kontrolüm var geçen hafta açılmam vardı nişanımda gelmişti ama ortada bebiş yok belki açılmam arttıysa yatış yaparlar mı diye düşünmüyor değilim