birdilektut15 Lavinyam06 bende daha pazar günü öğlen vurdum dün yani 36 saat sonra ilişki dedi uyguladık ama bende çyle bi akıntı çok şiddetli ağrı yok inşallah çatlamıştır
Elfelf475 Lavinyam06 doktora gidiyorsunuz zaten o sırada yani beni çağırmıştı doktorum catlamıs mı diye bakıp ilişki günü veriyor
Nurhilalnur nurssmom Gebelik oldu mu peki bugün iğne oldum iki yumurtan güzel dedi doktor tavsiyleriniz var mıdır
Busranur_mnts Ben de 5 gün kolomen kullandım 1_5 şubatta bugün kontrole gittim solda 15mm folikül var ama gebelik döneminde oluşan kistlere de benziyor emin olamadım ptesi tekrar gel dedi ayın 17sinde Yumurta sağlıklı gelişmedi mi acaba
nurssmom Lavinyam06 çok nadir olabiliyormuş o yüzden tedaviyi bırakmak istesen bile muayeneye gelinmesini istiyor dr.
Busranur_mnts Lavinyam06 adetin 3. Günü gittim 30 ocak adetin 5. Günü klomen başla dedi 1 şubatta başladım 5 şubatta bitti bugün de kontrole gittim 15mm folikül dedi 17 si tekrar gidicem
Lavinyam06 Busranur_mnts incir yemeni tavsiye ederim bende pcos var adetin 3. Günü günde 2 defa sabah akşam klomen içtim ve ayrıca pikassos yazmıştı 10 gün sonra kontrole gel demişti 21 mm di büyüklük ve incir alıp yemiştim ben ilacı kullanırken Onunda faydası olduğunu düşünüyorum
Lavinyam06 Nasip-1 Ben 31 ocakta oldum iğneyi ama çağırmadı beni tekrardan sadece acaba öyle bir durum oluyor mu diye merak ettim canım
noble1 Zaten yumurta kise dönüşmesin çatlasın ditye var by iğne, tam emin olmamakla beraber çatlaması lazım yani. Hatta briinde birden fazla yumurtan var grlişmekte olanların önüne geçmeyelim diye iğne vermemişti doktor
Lavinyam06 noble1 anladım canım bende çatlama iğnesinden sonra çok bir belirti olmadı mesela yumurta akı gibi akıntım da olmadı acaba çatlamadı mı diye düşündüm bir an da
Nasip-1 Ayfersalih28 akıntım çok fazlaydı igneden iki gün sonra gittigimde çatlamış dedi bilmiyorum inşallah tutar yaa
nurssmom Kubra-1997 dediğim gibi nadiren olanlar oluyor ama sizin anlamanız pek mümkün değil ultrasonla anlaşılıyor adet olursanız gidiyorsunuz