emir_01 Mad paefumun mu yoksa bargellonun mu kaliciligi ve kokusu daha iyi bargellonunmu rica etsem yazar misiniz bide ikisininde suan guncel fiyati ne kadardir 50 ml
Yazmelegi_ emir_01 fiyat bilmiyorum ama ben bargello kullanıyorum 138 numarasi bana hediye gelmişti ondan sonra da ben almadım kardeşim almıştı
Girlmama emir_01 nasıl kokular seviyorsunuz ben verens in vanilyalısını kullanıyorum o kadar güzel ve kalıcı ki eşim de çok beğeniyor
mmihri emir_01 bargello 384 ve 122 çpk beğeniyorum. Kalıcılık olarakta fena değil bence. Geçen almıştım tanesi 320 ydi. 2 tane alınca 520 dediler
Mavipatik mmihri Ay 384ü 4,5yıldır kullanıyorum harika bir koku ama eskisi kadar kalıcığılı kalmadı:(( 122 başkasında güzel geldi denemek için aldım sonra beğenemedim :')
mmihri Mavipatik bende 384 ü daha çok beğeniyorum resmen ferah temizlik kokuyor. Ama çok aşırı kalıcı değil. Yani gün içinde yenilemek gerekiyor. Set olarak satılıyor belki o zaman kalıcılığı artar ama onunda fiyatı biraz fazla geldi onun yerine 2 pardüm almak daha mantıklı geldi
Girlmama emir_01 bargello hiç kalıcı değil 384 kullanıyordum çöpe attım gün içinde 50 defa yenilemek gerekiyor
miniksercemm Bargello 116 az bilinir ama bugüne kadar kimle tokalaşsam kokusunu alıp hayran kalmıştır 🥰 Ama tabiki öyle çok kalıcı diyemem günü kurtarır bir kez tazeleyince