00gkcm Kızlar acil yardım şuan çok korkuyorum Az önce lavaboya gittim çok az kahverengi lene gelmiş fazla değil bu sıkıntı mı nolur bişey diyin
Miraaaaam21 00gkcm canım korkmana gerek yok İnşalah doktoruna yaz ama bende de oldu , hep silince yada akıntı halinde koyu sümüksü lekeler , şükür kontrolde birşey yoktı , yoğun olmadığı sürece devam eden kanama olmadığı sürece korkma Allahın izniyle
Elcinbys 00gkcm içiniz rahat olsun koyu kahve rengi akıntılardan korkma demişti benim doktorum ama çok küçük haftası henüz bir doktora görünün 🩷
00gkcm Miraaaaam21 ya evet herkes farklı diyor çok az olduğu için sorun yok adet görmedin bebek yerleşiyor normal diyolar
Sendenbanakalan 00gkcm korkma tabbim nasip ederse her halüiukarda durur bebiş🦋benim kac gündür var dr gidiyorum hic bşy demiyor geri geliyorum bugün yine gittim olablr herkeste farklı oluyor dedi bnm de şarıl şarıl akıyor hem korkuyorum hem şaşırıyorum ne ypacagım blmiyorum daaa:( dua bekliyorum herkesten
00gkcm Sendenbanakalan Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻❤️ benim şaeıl şarıl değilde ufak bi lekelenme oldu
Merveaty4545 Benimde okuyordu doktorum kırmızıya dönmediği süreci sıkıntı yok diyordu hep ama siz yinede içinizi ferahlatmak için bi hekime başvurun