pkbsr Kızlar 10. Haftam yaklaşıyor, Aydın-İzmir civarında fetal dna yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Ayrancılarda özel hastane 30.000₺ dedi. Araştırmalara başladım ben de bakalım piyasa ne durumda
Ardennnnn pkbsr canım daha dün kan verdim 15 bin lira natera panorama firmanın adı Amerika ya gidiyo kan
XBurcuburcu pkbsr izmir genetiği arayın isterseniz bende bir temsilci var isterseniz vereyim. Ben 11. Haftamda İzmir genetiğe yaptırmıştım. Çok memnun kaldık bir aksilik olmadı süreçte🤲
nisaakb pkbsr canım ben İzmir’de yaşıyorum 10. Haftada İNTERGEN firmasına yaptırdım. Ankara’da bakılıyor. Onlar sana tüpleri gönderiyor sen bi sağlıkçıdan kan aldırıp ücretsiz gönderiyorsun. Sonuç 1 haftada çıktı. 8 bin lira verdim. Memnun kaldım ben
Hilalsny pkbsr eğer imkanınız varsa eskişehire gidin osmangazi üniversitesi hastanesinde 450 tlye yapılıyo sonuç 21 iş gününde çıkıyo sonuç için tekrar gitmeniz gerekiyor ama. Yani yok parasıyla falan her türlü daha uyguna geliyo biz bahanesiyle 2 3 gğn gezmiştik orda
pkbsr Ardennnnn naterayı duymuştum güvenilir diyorlar sanırım dimi. Peki ne kadar sürede geliyormuş canım sonuçlar
Ardennnnn pkbsr valla pazar günü kan verdim takip ediyorum Amerika’da şuan ama labaratuvarlara giriş yapmadı … 12 13 gün gibi bı sure dediler daha geç olmaz daha erken olabilir dediler zaten 3gunde Amerika’ya gidiyomus
pkbsr Ardennnnn aa çok iyiymiş o zaman. Bide şunu sorayım siz mi gidip kan verdiniz yoksa onlar evinize mi gelip verdi. Doktorum bazı firmaların eve geldiğini söyledi o yüzden soruyorum 🌼
Ardennnnn pkbsr evet evet eve geldiler banada nereye adres verirseniz oraya geliyolar atiyorum istediniz oraya geliyolar randevu olusturuyosunuz … Pazar bile geliyolar haftanın 7 günü aliyolar
Ardennnnn pkbsr bende 6 7 yerde görüştüm araştırdım bu aklıma yattı yaptırdım☺️ hepimiz hayırlı sonuçlar alırız insAllah🙏
Burcg XBurcuburcu merhaba izmir genetikte süreç nasıl oluyor evden gelip mi kan alıyorlar, cinsiyet belli oluyor mu ,bir de ücreti ne kadardı acaba ?🌸
9219351712i Burcg ben bugün yaptırdım İzmir genetikte 2 seçenek sunuyorlar biri Ankaraya biri Amerikaya gidiyor. Ben Amerikaya gideni tercih ettim daha güvenilir sonuç veriyor dediler 450 dolar ücreti nakitte 14.500 ücret ödedik. Yüz yüze görüştük ben orda kan verdim. Eve hizmetleri de olabilir
Meltemanneolsun Canım ben 1 ay önce yaptırdım Kuşadası’nda özel Dr um yaptı 15.500 TL fiyatı genoks firmanın adi. 30000 çokgeldi bana
pkbsr Meltemanneolsun öyle mi Kuşadası da yakın bize o da olur fiyatı iyiymiş 30 bin inan bana da çok geldi. Dr ismi alabilir miyim, bir de süreç nasıl işledi ve kanı nereye gönderdi doktorunuz
Meltemanneolsun pkbsr Dr ismi Betül Bayır. Hemen kan aldı bir de ense popo ölçümü yatı ultrasondan o kadar Ankara’da bir firma ismi genoks oraya gönderdi tam 1 hafta sonra geldi sonuc cinsiyeti de öğrendik