1Ali Girlmama pirinç çorbası hiç yapmadım bir iki kez kayınvalidem denk gelince yapmıştı eşim bayılıyor aslında, yapımı kolay mı
Girlmama 1Ali evet normal şehriye çorbası suyu yapıyoruz içine pirinç ve bolca limon havalar kasvetli ya canım pirinç çorbası çekti birazdan yapıcam bende
babyandmomy__ 1Ali bugün yaptım dünden planlamıştım ama uykum gelince acaba yemek yapmasam mı dedim sonra bir enerji geldi kalktım yarım saatte bitti valla içini de fazla yaptım buzluğa attım kalanı bir dahaki yaptığımda hazır olsun diye 😂😂
1Ali babyandmomy__ 8.50de hastaneye bir girdim zor attım kendimi 4.20de eve ayakta dikilecek halim olsa yapardım hemen hızlı hızlı🤧
1Ali Girlmama sizinki salçalıı, kayınvalidem sütlü yaptı benim damak zevkime uymadı ama eşim yer en azından, teşekkür ederim ona bakayım ben bir
Girlmama 1Ali kız sütlü nasıl oluyo ilk defa duydum farklı kültürler farklı yaşamlar ilk defa sütlü duydum yoğurtlu falan yapılır da değişik şey de güzel olur bak hem senin için de vitaminli salçalı domatesli çorba suyu erişte nohutlu yeşil mercimekli çorba
keyfimin-kahyasi-misin Valla Evdeyim ama Sıkıntılıuim bide soğuk çok Kolayindan kıymayı soğanlı domatesli kavurucam bide ayran turşu 😂
1Ali Girlmama sorma bildiğin tuzlu aşure gibi, Allah affetsin hiç içemedim kayınvalidem doğumdan sonra süt olsun diye yapmışta ayıp olmasın diye bir kaseyi zor bitirdim 😶seveni çok ama