Bbk88 Kızlar Miray ismini çok beğeniyorum fakat erkek ismi diyenler var nette ay gibi ışık saçan yazıyor ama biryerde okudum Mir bey ay da ayın beyi demek yazıyor kafam karıştı ya unisex bir isimmis ama hiç erkekte duymadım bu ismi .🤣
Perali Bbk88 ilk defa erkek ismi olarak kullanıldığını duyuyorum arkadaşımın kızı da Miray hiç öyle bir muhabbet geçmedi eğer erkeğe kullanılıyorsa da çok bilinen bişey değil bence. Miray diyince aklıma kızdan başka bişi gelmiyo şahsen ☺
babyandmomy__ Bbk88 normalde çok severim bu ismi ama anası sevmediğim insanların çocuğunu da sevemiyorum ve etrafımda var 😂😂 Ayrıca hiç de erkek ismi değil bence kulağa çok hoş gelen bir isim
Girlmama Bbk88 fark eder mi erkek kız ismi olması benim aklıma gelmezdi aaa kız değil erkek ismi koymuş demek bence çok hoş bir isim ki kadınlara da koyuluyor bu isim ünlü vardı galiba miray isminde
Bbk88 Girlmama Evet Miray Daner var 🤣Haklısınız sonuçta Deniz gibi mesela hem.kiz hem erkek kullanıyor 🤍ozaman Miraydan devam çok teşekkür ederim🫶
Perali Bbk88 Benim de ikiz kızlarım olcak isim ararken Miray karşımıza hep kız ismi olarak çıktı koyun kimseye bakmayın, adıyla yaşasın inşallah ☺