Kubra-6619 Kızlar bugün doktor bebeğim yüzünü gösterdi. 26 haftalığız. Çok farklı çıkmış. Allah korusun sağlığıyla ilgili bişey olmasından korkuyorum. Ağzı burnu bı değişik çıkmış. Sizinkiler nasıldı ultrason fotolarında?
Girlmama Kubra-6619 🤣 zayıf diye öyle 1 kiloyu geçince takipli doktorumuz renkli vermeye başladı 20. haftada detaylıya gittiğimizde eşim jokere benziyor aşkım demişti gülmüştük baya burnu çok hoşumuza gitmişti o zaman 30. haftada 2. detaylımıza gittik tombiş yanaklı güzel dudaklı bir bebişimiz olacak burnu kalkık çok tatlı bişey ya ayyy
eceeelmn Kubra-6619 bence öyle olsa mutlaka genetik bir sıkıntı çıkardı doktor farkederdi yani. Belli surat tipleri var çünkü onların burun göz vs farklı oluyor. Tarama testlerinin yaptirmis miydiniz? Bir de ben de çok anlamamıştim bı kaç sefer megersem yüzünün yanından kordon geçmiş ben onu ağız sanıyorum 😂gibi sonradan tamamen gördük prensesi
Tugba_turk46 Kubra-6619 ultrasonda nasılsa aynısı olarak doğdu 😂 şimdi ikinci oğlumda abisine çok benziyor ultrasonda doğunca nasıl olur bilmiyorum göreceğiz 2 ay sonra bu ilk oğlum 🥹 “https://i.imgyukle.com/2025/02/10/C1PbZs.webp”
Kubra-6619 Ozgur201_ fotoğraf paylaşamadım dudak üstü kısmı çıkık burnu büyük ve yamuk kafası biçimsiz ya da öyle gözüküyor bilemiyorum inşallah bı sorun yoktur