selin38 Kızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı yaptırmayanlar var mı ve bunu yaptırmak zorunlu mu bilgi verir misiniz
Hamide_00 selin38 cnm ikili testi yaptırmamıştım doktorum benim kararıma bırakmıştı ama detaylıya asla sormadı bile direk günümü verdi bence en önemlisi bu diğer testlere göre yaptır bence
aleynaozalpp14 selin38 bence kesinlikle yaptır bebeğin kan akışından organlarından herşeyine kadar bakılıyor ben özel klinikte Ankara’da yaptırdım çok memnun kaldım
Selin3434 selin38 ben 2 Bebeğim de de yaptırdım şimdi 3. Gebeligim yaptırmak istiyorum ama devlette randevu yok düzenli takibi yapılıyor, özelde de çok pahalı yani bende bu konuda kararsizlik yasiyorum
cileklitursu Zorunlu değil ama kesinlikle yapılması gerekiyor adından da geldiği gibi her yerine detaylı bakıyorlar kalp böbrek mesane yani bütün organlarına Allah korusun herhangi bir sorun olursa doğumdan sonra geç kalınmadan önlem alınması açısından
Nessee34 Ben yaptırdım. Yaptırmak tabiki zorunlu degıl ama a dan z ye herseye bakılıyor normal ultrasondan cok farklı bır hastalıgı yada bır sorun varsa tanı konuluyor kesınlıkle yapılmalı
Nessee34 SudeNazz9 benım 35-40 dakıka surdu beyninden tutun idrar cıkısına bobreklerıne kalp damarlarına herseye bakılıyor