biryildiz42 Kızlar fitil takıldı 1 saati geçti ne zaman doğum olur ? İkinci doğumum olacak ilki suni sancı ile oldu. Fitil hakkında bir bilgim yok. Fitil takıldı şu saatte doğum yaptım diyen bacılarım bi bakı verin 🥹
Cacaege biryildiz42 oda suni sancı canım işte. Bana bi sabah bi öğlen verildi. 2. Doğum olduğu için daha kolay olur inşallah sağlıkla kucağına al bebişi 🌸
mmihri biryildiz42 ay benimde bu şekilde olacak sanırım. Bende merak ediyorum burda durayım bizide bilgilendir
biryildiz42 Cacaege hala bir sancı olmadı çok mu uzun sürüyor ve size takıldıktan kaç saat sonra doğum oldu. Ertesi güne uzar mı acaba ?
Cacaege biryildiz42 canım benim sabah 9 da verildi hiç sancı hissetmedim bide 14 de verildi ikinci fitilden sonra biraz biraz sancı hissettim ve açılmam başladı 41 haftalıktım saat 21 de 6 cm oldu bazı sıkıntılarım olunca acil sezaryene alındım seninki normal olmuş zaten canım endişelenme inşallah çabucak açılman olur
biryildiz42 mmihri canım doğum yaptım fitil takıldıktan 3 saat sonra sancılarım sıklaştı ve çok sancılı ama güzel bir doğum oldu
mmihri biryildiz42 ya hayırlı sağlıklı uzun önrü olsun inşallah bebişinin. Benimde bu gece sancım başladı bakalım hayırlısı 🥹