Minovucado tugcebaby1 nasıl geçti peki faydalı mı ? Bir de saatlerini biliyor musunuz günlerini falan
tugcebaby1 Kızlar haftaya detaylı ultrason var şehir hastanesinde kaç dk bakıolar resım verıolar mı doktor yaklaşımı nasıll
Sucsn tugcebaby1 kaçıncı haftada gireceksiniz ben randevu almakta zorlandım buluncada hemen aldım 19 haftalık olacağız girdiğimde bakarlar herhalde değil mi bilginiz var mı
Sevda07 tugcebaby1 ben 2 li tarama testine gittim serhat diye doktor gayet ilgiliydi yaklaşık 20 dk sürdü ilgilendi
tugcebaby1 Minovucado ilk hamilelik eğitimi verdiler arayıp yada hastaneye gidin randevulu yapıolar yanı saat söylüyorlar size perşembe günleride pilates varmıs ben kimseyi tanımıyorum die utandıgıma gidemedim ama gitmekte istiyorum
Dileminiz Minovucado ben araştırmaya gidiyordum hep stajyerler vardı şehire Serhat Altınkaya çok duydum ona kestim çarşamba günü🥰 siz doktorunuzdan memnun musunuz? Artık sabit bir dr geçmem gerekiyor 😅
Minovucado Dileminiz Serhat beyi çok övüyorlar evet ama ben tanıdık vasıtasıyla buldum burcu hanımı . şikayetim de yok memnunum. Daha önce Akdeniz ünivdeydim memnun kalmayınca değiştirdim. Sabir doktor önemli takip için. Sürecimiz uzun malum 🌸
Minovucado tugcebaby1 ben de pilates çok istiyorum ama saatleri bana uymamıştı bi ara öğrenmiştim. Neyse yarı. Kontrolüm var bi öğreneyim rapor aldım artık evdeyim gidebilirim sanırım.isterseniz birlikte gidebiliriz 😅
tugcebaby1 Sevda07 ikiliyi geçtıkde detaylı var haftaya bugun inşallah iyi geçer iyidi biridir güzel inceler bide resim verir
Dileminiz Minovucado ilgili bir doktor anlaşılan🤗 soyismi nedir serhat beyden memnun kalmazsam bir alternatifim olsun bari😅
Minovucado Dileminiz burcu yağmur aras :) yani genel olarak doktorlar ilgili bence yeni hastane olduğu için