Mehmeteren-ve-defneninannesi Ftmnnr Günü günleri tutmuyor bir gün enerjik bir gün bitik olabiliyoruz sağ salim tamamlasaydık 😁
Mahinur-12 Mehmeteren-ve-defneninannesi bizde 36+2olduk oglusumuzu bekliyoruz şuan normal görünüyor bakalım ne zaman isterse o zaman gelecek hayırlısıyla haftaya doktora gidicem bakalım ne diyecek
Mehmeteren-ve-defneninannesi Mahinur-12 En son ne zaman gittiniz kontrole ve kilosu nasıldı ben de bugün 36yım haftaya gideceğim
Mehmeteren-ve-defneninannesi gizemyil bence tüm hazırlıkları bitirin hem de baş aşağıda pozisyonunda diyorsunuz bu zaten doğum için uygun bir pozisyon değil mi
gizemyil Mehmeteren-ve-defneninannesi bas asagi olması doğum kanalına girdiğini göstermiyor ama henüz o başka.
Mahinur-12 Mehmeteren-ve-defneninannesi en son 1 ay önce gittim kilosu falan haftasından iyiydi bı sıkıntı yok dedi doktor 1 ay sonra gelebilirsin demişti herhangi bir sıkıntım yok ağrılar falan saymazsak tabi😊şehir hastanesinden de bir randevu aldım bakalım ne olur ne olmaz son dakika oraya gitmek gerekirse diye bir kontrole gidicem
U_acgz seyma0661 Gerçekten öyle hayır bir de normal doğumu çok istiyorum nedense herkes normalden korkar ben sezeryandan korkuyorum şöyle tek nefeste doğursak keşke 🫠
Mehmeteren-ve-defneninannesi Karamazov bence rahat olabilirsin ilk doğumsa bilemem ama ben eğitim araştırma Hastanesi’nde 2. Sezeryan olacağım Bence öyle bir zorunluluk yok tabii şehirden şehre de değişebilir
Mehmeteren-ve-defneninannesi Dfnsyn evde dinlenirseniz bu kadar yorulmazsınız bence vakitte öyle çabuk geçer
Mehmeteren-ve-defneninannesi Ayaz_Aybars_mom Şubat annelerde ya 14 Şubat‘a doğuruyor ya 25 Şubat‘ta 😁
Ayaz_Aybars_mom Mehmeteren-ve-defneninannesi 🤣🤣🤣 uygulama 28 şubat benim ama sezeryan olucagi için doktorum kendi bu tarihi verdi biz istememiştik 🤣 şans diyelim aslında pekte iyi değil hem doğum günü hem sevgililer günü ikisini bir arada cikaricak gelin adaylarımız 🤣🤭 oğluşum beleşe gelcek snki ama kısmet artık
Mehmeteren-ve-defneninannesi Fatmates evet ben de ikinci doğumların hepsini 38 haftanın içinde alınıyor diye biliyorum gelişimi nasıl peki