EsoMom_ Sunsun9 bilmez miyim o hissi 2,5 senedir yaşıyorum valla ben bile korkuyorum yarın negatife çıkacak diye
baby_yalcin EsoMom_ eşimin izin gününü bekledim 2 gündür bakalım yarın sabah gidicem randevum yok inşallah sıra verirler 😊
adatuna Sunsun9 bu şejilde bana yalancı gösterdi bence predictor early alın varsa çıkar kanla uğraşmamış olursunjz
Sunsun9 adatuna çok üzücü oluyor yalancı pozitif 😔 fotoğrafı var mı peki ? Predictor çok pahalı maalesef tanesi 300 tl. Bu ay gecikmem fazla oldu yaptığım test sayısını bilmiyorum 20 olmuştur. Ekonomik olarak onu karşılamak mümkün değil
Sunsun9 baby_yalcin inşallah verirler canım ya da önce aile hekimliğinde kan ver belki randevusuz giremezsen
EsoMom_ baby_yalcin kız acele git kaşıklarım ağrıyor falan diye ordan polikinliğe yolluyorlardı hangi şehirdeyim 🥰🥰 İlk bak sıra vermezlerse öyle yap
Sunsun9 baby_yalcin bana da öyle dediler ama kızlar hep yalancı pozitif verdi diyor. Ama senin testin çok bariz kırmızı çıkmış bence doğrudur
adatuna Sunsun9 gerçekten her ay 2-3 tane predictor alıyordum ocağıma incir ağacı diktim resmen😂 yok canım sildim fotoğrafları
baby_yalcin Sunsun9 sabah erken önce hastaneye gidicem vermezlerse aile hekimine gidicem saat 9 a kadar kan alıyolar zaten
baby_yalcin Sunsun9 bence de doğru ilk andan itibaren kızımızı okdu zaten adetimin 7 gğn geçmesine güveniyorum normalde gecikme olmuyo çünkü bu kadar
baby_yalcin EsoMom_ yalan söylemeyi becerebilir miyim bilmiyorum ama benim de aklımadan öyle geçti sekretere ağrım var düşük olmasından korkuyorum cart curt divem bakalım 😃 muğladayım ben
Sunsun9 adatuna ben de bu ay 10 tane awoxu yedim bitirdim. Gittim özelde kan verdim. Bu ay kim bilir ne kadar para yatırdım bu testlere hiç hesaplamak bile istemiyorum 😂 pcos başa bela