iknrkc Mamak devlet hastanesi (evime yakın, her gitmemde USG fotosu veriyolar, odalar tek kişilik/ yenidoğan yoğun bakım yok) Etlik şehir hastanesi (Çok donanımlı, USG fotosu vermiyolar, evime uzak, odalar tek kişilik değil, doktor çok iyi)
Baharoloji iknrkc merhaba hastaneler hakkında bilgim yok ancak yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olması önemli bir kriter haftası normal olsa bile her an her şey olabiliyor bence ona göre tercih yapın
Tomriscvn iknrkc Etlik şehirde görümcem doğum yaptı ve çok memnun kaldı tek kişilik odalar var fakat gebe okuluna katılanlara veriyolar sanırım orda hangi doktora gidiyorsunuz
Minikturtageliyor iknrkc Etlik şehir hastanesini kimse önermiyor. Çevremde kim doğum yaptıysa, gittiyse beğenmediğini söylüyor
bbsskk iknrkc bence mamak tercih etmelisin burda okuduğum ve duyduğum kadarıyla çoğunluk memnun benimde evime yakın fakat toplu taşıma ile ters kalıyor sürekli yanımda biri gelemiyeceği için tercih edemedim. raşit diye bi dr var hatta onu baya övüyorlar bi tane daha erkek dr vardı adını unuttum onuda övüyorlar burdan araştırın gidenler cok
Aysenurr06 iknrkc Etlik şehir hastanesini kimse tavsiye etmiyor. Arkadaşım orda doğum yaptı içinde sargı bezi unutmuşlardi
Beybisiiiii iknrkc yoğun bakım olmayan hastaneye hiç bakmayın önemli olan o muayenelere Usg fotileri için gitsenizde etlik şehirde devam edin ben etlik şehir takipliyim temiz ve ilgililer