4+6 günlük gebeyim kızlar tüp bebek yoluyla perşembe akşamı çok hafif lekelenme tarzı kanamam oldu cuma da devletteki duruma iğne yazdırmaya gıdıcektım dr bakalım gelmışken dedi kendı tüp bebek druma 12 şubatta randevum vardı kese var dedi gayet ıyı ultrason cihazını çıkarırken cihazda lekelenme gördü kanaman var mı dedı çok az oldu ama üstüne dusmedım dedim yerleşme kanamasıdır o zaman dedı kesede de etrafında da bişi yok dedi cuma gece yoğun gelmış iç çamaşırım komple batmıştı doktoruma yazdım gel hemen dedi gittim kese hala duruyo ama rahımde kanama var dedi kanama duzeyını kontrol et yoğun olursa bekleme gel dedi 10 gün yatak istirahati verdi dün aşırı kanamam oldu başta kırlı köyü kahveydı dün koyu kırmızıya döndü tavuk ciğeri gıbı pıhtılar geldi 5-6 kez dr yazdım bugün yine cagırdı gittim rahımde kanama devam ediyo kesede biraz hasar almış dedi seklı bozulmuş ama cumartesiden bu yana yolk kesesi de oluşmuş progestan iğne verdi haftaya gidicem bidhaa iğneyı vuruldum kanamam kesıldı böyle olup da kesesi düzelen var mı acaba