Sedmaksodl Kızlar 23 haftalık hamileyim yüzüm iki haftadır çok sivilcelendi geçmek bilmiyor biri geçerken bir başkası çıkıyor göz altım aşırı morardı aynaya dahi bakmak istemiyorum aynı problemi yaşayan var mı? Önerilerinize ihtiyacım var.
Busramnida Sedmaksodl benimde aynı şekilde yüzümü sabunla yıkıyorum nemlendiriyorum sadece o kadar korkuyorum bir şey sürmeye ☺️ bu arada cinsiyetiniz nedir merak ettim 🥰
Cansu4401 Sedmaksodl çay ağacı özlü yüz yıkama sabunları o biraz iyi gelebilir canım kız çocuğu öyle bende kızımda öyle olmuştu 🥰
eilf150 Sedmaksodl benımde acayıp sıcılce cıktı yuzumde 22 haftalık 15 i gectıkten sonra cıkmaya başkadı bide acayıp kurudu cildim
Sedmaksodl Busramnida Merhaba erkekten kıza döndü 😂 kız bebekler annenin güzelliğini alır derler doğruymuş sanırım
Busramnida Sedmaksodl evet bende bu yüzden sordum cinsiyetinizi doğruymuş demekki bu söylem 🥰 2 tane oğlum var onlar da yüzüm güzelleşmişti hiç sivilce problemi yaşamadım ama bunda tam tersi ergene döndüm gibi 😂 16 haftalığım bende net öğrenemedim cinsiyeti en son kıza benziyor dedi bakalım sizin kaçıncı hafta da öyle oldu ne zaman net belli oldu cinsiyetiniz 🥰
Miraaaaam21 Busramnida benimde yüzüm aşırı sivilcelendi canım 2 oglum var ikisinde cildim çok güzeldi ve saçlarım çok gür dü şuan 3. Geneliyim 11+5 im doktorum geçen hafta kontrolde dedi ki şaka gibi ama cinsiyeti gördüm dedi ne dedim erkek gördüm dedi 🥹 kız evladı istiyordum rabbim Rabbim sağlıklısını. Versin ama net konuşmadı 16. Haftayı bekle dedi
Duruli55 Merhaba benimde erkek bende tam tersi kızımda yüzüm çok güzeldi şimdi berbat halde egzama sivilce sanki ağır sivilce tedavisi görüyorum o kadar kötü çok üzülüyorum
Sedmaksodl Duruli55 Benim biraz düzeldi farkettimki adet döngü günlerimde çıkıyor iyileşme süreci uzun sürüyor birden fazla olunca düzelmesi uzun sürüyor düzelene kadar diğer döngü yaklaşmış oluyor yenileri çıkıyor 🤦♀️🤷♀️