Nuranca https://mutluresim.com/image/IMG-3776.1ddRDg Kızlar bakar mısınız sancım mı çıkmış bu normal mi haftaya göre değerlendirildiğinde. 32 haftalık olduk
AysenTpbs Nuranca 37+5 im benimde böyle… Nst ye neden bu kadar erken başladınız risk mi var ? Ben 2 3 keredir bağlanıyorum. Devlette 35 ten sonra bağlıyorlar özelden de takipliyim.
Nuranca keyfimin-kahyasi-misin teşekkür ederim çok şükür bi kaç tane yüksek görünce korktum daha önce girdiğimde hep en altta dümdüzdü . Erken doğum riski olunca insan her şeyden korkuyor
Nuranca Oykuarden teşekkür ederim çok şükür bi kaç tane yüksek görünce korktum daha önce girdiğimde hep en altta dümdüzdü . Erken doğum riski olunca insan her şeyden korkuyor
keyfimin-kahyasi-misin AysenTpbs Genel olarak 32 yada 34 de başlanıyor . Doktora bağlı daha geç baslanabilir
Nuranca AysenTpbs AysenTpbs 24 den beri giriyorum malesef erken doğum riskim var şükür bu haftalara geldim. çıkmamış dedi doktorda çok şükürler olsun
AysenTpbs keyfimin-kahyasi-misin 6 7 doktora gittim. Gittiğim 4 hastahanenin 2 si devletti 2 si özel… 34 ten önce başlayan görmedim.
keyfimin-kahyasi-misin Nuranca Dümdüz ve ara ara kaislmayla biraz yükselebilir hiç sorun yok merak etme . Düzenli sancin kasilman Yok Olsa risk olabilir Allah zamanında sağlıcakla kavuştursun 🫶🏻
AysenTpbs Nuranca Allah yardımcınız olsun stres yapmayın buralara atmaya da gerek yok bence doktorunuz yorumlar 🌸 dediğim gibi benim sancılarda sizinkiyle benzer 3 keredir falan giriyorum henüz bir belirti yok göbeğim hala yukarda…
AysenTpbs SeverBurcu hanımefendi yalan söyleyecek değilim devlet hastanesinde de takipliyim 36. Haftada başladılar.