endlesslove1 2 gebeliğimde mslesef yine 8 haftada kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay korundum sonra iyi bi doktor araştırdım farabi hastanesinde prof, buldum, anlattım detaylı, benden bütün testleri genetik falan herşeyi aldı , bir gün de 20 tüp kan verdiğimi hatırlıyorum Aralık ayında başladım araştırmaya , hematoloji ye gittim oda aldı hiç bi sorun yok dedi genetik aldı hiç bişeyin yok dedi, , erkek gebeliklerde sorun olurmuş o testte var onu da kadın doğum doktorum aldı onuda verdim bişeyim çıkmadı, sonra kadın doğum doktorum bide seni ramatloji görsün dedi , ona gittim benden yine aldı 10 tüp kan tahlili, anlattım böyle böyle, zaten kadın doğum doktorum ile ramatloji doktorum birbirini tanıyor o yönlendirdi dedim, o aldı bağışıklık sistemi ile ilgili test, o testte ana anti antikor testi pozitif çıktı, , dediki kan sulandırıcı iğne ilaçlar falan yiyeceksin dedi , kağıtta otoimmün zemini mevcut tur yazıyor, , , yani şükür buldum düşük nedenimi, kadın doğum doktorum da kan sulandırıcı dedi, , ama bağışıklık ile ilgili test , bu testi ramatloji de alıyor hematoloji de alıyor diye biliyorum ama ben ramatloji de verdim onun alanıymış, ramatlojiik rahatsızlık benimki,, sizinde mi düşükleriniz var, , aslında pıhtım yok muş bu testten dolayı kan sulandırıcı , testler 1 ay da çıkıyor , ama hastaneden hastaneye değişebilir, hasta değilsin lupus hastası deilsin dedi ama doktorum,