Kubusnn Yumurtlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz ve hemen kan verdiyseniz kaç hcg çıktı ☺️ ?
Mavipatik Kubusnn 11 gün sonra çok çok silik bi şekilde erken gebelik testiyle öğrendimm ama çok silik olduğu için birkaç gün daha bekledim 5 gün sonra normal testte çok daha koyuydu 🥹
Kubusnn Mavipatik amin inşallah ya çok soru sormuş gibi olacağım ama siz 11. Gün kan vermediniz mi :)
Kubusnn defnevedoruk geç döllenme sanırım ben bunu hala anlayamıyorum yumurtlama geç olunca mı geç döllenme diyorlar yoksa spermle buluştuktan sonra döllenme geç mi oluyor kafa karıştırıcı
defnevedoruk Kubusnn yumurtlama tam ortasında olmuştu geç döllenme değil:) haftasıyla uyumlu hatta önden gidiyor hep 1 hafta 57 ile öğrenmiştim
Kubusnn Deniz1006 bende yumurtlamadan 17 gün sonra öğrendim ama 648 ile 🫣 2 gün sonra kan vermişsiniz zaten sizde mi geç yumurtladınız :)
Deniz1006 Kubusnn sanırım geç yumurtladim yani ilk defa ovuslasyon testi yapmıştım zaten düzensiz regl oluyordum :)
Kubusnn Mavipatik demek ki herkeste hemen hemen aynı oluyor yumurtlamadan itibaren 16,17 günler de 600 küsür 🥰🥰🥰
Smyye1B Kubusnn İlk bebeğimi evlendikten 19 gün sonra öğrendim düğün gecem yumurtlama gunumdu takvimde öyle yazıyordu regl günümde 193tu ☺️
Kubusnn Smyye1B takvimlere pek güvenmiyorum hiç tutmuyor geç döllenme sanırım seninki çok düşük değerle öğrenmişsin ☺️
Kubusnn -_MorKaka_- bu sonuca göre gebelik var yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı bu sonuç hayırlı olsun yeni sanırım şimdi yükselmiştir az daha
-_MorKaka_- Kubusnn bu testi verdiğimde reglime 2 gün vardı yumurtlamadan da 13 gün geçmişti kan verdim,yarın tekrar baktiricam kan değerlerine umarım yükselmiştir 🥰