Burcucml 24 subat saat 10.05 Zeynep Kamil hastanesi detaylı ultrason randevumu iptal edeceğim almak isteyen varsa yardımcı olacağım ..
Burcucml Mervecelik190518 sabah 10 da açılıyor randevu ve saniyeler içinde doluyor biraz hızlı olmak gerekiyor ben artık çözdüm o yüzden zorlanmadan alıyorum burdan bi arkadasca tcsini şifresini söyledi girdim aldım onada randevu
Mervecelik190518 Burcucml AA ben şuan 19 haftalığım banada alabilirmsnz Zeynep kamilden tabi ben yine denerim ama uygulama aşırı yavaş neden bilmiyorum 🥹 bide siz neden kendi randevunuzu iptal ettiniz acaba hani acaba farklı bişey mi duydunuz vazgeçtnz ordan
Mervecelik190518 Burcucml şimdi tam 9 58 den 10 5 geçmeye kadar baktm ama hepsinde riskli gebelik lere bakılmaktadır yazıyor sizin aldgnz randevuda ne yazıyordu
Burcucml Mervecelik190518 şuan randevu yok cumartesi açılacak yeni randevu isterseniz alabilirim tabiki
Mervecelik190518 Burcucml çok iyi olur peki mesela Zeynep Kamil değil de Lütfi kırdara düşüreblrmisinz farkedermi
Burcucml Mervecelik190518 mhrsden almak çünoü rande 1 dakika dolmadan bitiyor yani 10.01 geçmeden saniyeler içinde bitiyor