Busrat_ Kızlar bugün muayene oldum doktor kese gördü ama kalp atışı için erken dedi çünkü daha 5 haftalık. Birde iki kese gibi falan dedi emin olamadı haftaya tekrar gel dedi. 2 kese değilse o diğeri ney sizce kanama falan mı acaba
Busrat_ Nesli17 bide perinotoloji doktoruna muayene oldum işinin eğlisi yani iki kese gibi falan dedi çok emin olamadı haftaya çağırdı ama kese değilse o ne ki acaba
Nesli17 Busrat_ daha küçük olduğu için emin olamamıştır haftaya her şey netleşir belki ikiz gebeliktir
glos_lin2007 Kanama değil.kan olsa doktor onu görüp ayırt edebilir. Evet 5hafyalık erken. 7haftalıkken kalp atışını da kaç kese olduğunu da öğrenirsin.
Mry32 @Busrat_ bu hafta bebeğimi düşürdüm 5+6 ydi. Kesede görüldü fakat gelişmemişti.İnan sorun olunca direk kanama gelıyor. Bel ve sırt ağrısıyla birlikte. Bence seninki sıkıntısız lütfen kafana takma 🙏🏻 rahat ol
Busrat_ Mry32 çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en yalın zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur 😍 Vala bende anlamadım akılına bırakmak istiyorum hayırlısı neyse o olsun artık
Mry32 @Busrat_ çok teşekkür ederim amin. Çok düşünmemek lazım. Güzel güzel beslenin ,yorulmayın keyfini cıkarın 🙏🏻 herşey güzel olsun hepimiz için
Busrat_ Nesli17 yani umarım ikiz değildir destekçim yok çalışıyorum bakan yok nasıl olur bilmiyorum allahım hayırlı olanı nasip etsin inşallah