Selinselinselin Hem eş kendiniz ne yapıyorsunuz. Ne yiyor ne içiyorsunuz ? Kızım 5 yaşında ilk defa tam anlamıyla kardeşi olsun istedim. Hatta bu ay hamileyim sandım adet oluncada üzüldüm o an anladım çok istediğimi🥹
Minnakpopus Selinselinselin ilkinde neredeyse bi amuda kalkmadım yapmadığım şey kalmadı 4 sene sonra oldu. Bu bebeğimde asla aklımızda yokken düşünmezken imkan vermezken kendiliğinden süpriz geldi 🫣 ben nasibe çok inanıyorum ya
SuEr_Tu1512 Selinselinselin Benim oğlumda 3 yaşında. Sürekli korunduk ama 2 ay önce istemeye başladık ve şuan çok istiyorum bakalım bu ay yine deniyoruz, yapmadığımız şey kalmadı. Birde bugün yumurtlama günüm🥺 İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder🤲
Selinselinselin Minnakpopus gerçekten mi bende kızımda belime yastık koyuyordum kalkmıyordum hemen şimdi hatırladım siz diyince. Ama dediğiniz gibi nasipte varsa gelir inşallah gerçekten çok istiyorum çünkü 🥲
Minnakpopus Selinselinselin ya işin espirisi o tabikiii 🫣🫣🫣 yani yemediğim içmediğim yapmadığım şey kalmadı yok yok ne eşimde ne bende bi sorun yokken olmadı dört sene sonra tüp bebeğe gideceğimiz ay öğrendim ilk oğlumu 😂 stres çok etkiliyor ya burada harıl harıl ovülasyon falan yapanları gördükçe o zamanlarıma gidiyorum resmen kendime eziyetmiş ya görev gibi akışına bırak nasibinde varsa inşallah tez zamanla sağlıkla nasip olsun sanada 😍
Selinselinselin Minnakpopus bende o testleri burada görüyorum anlamıyorum acaba bende mi takip etsem diyorum. Benim eşimde kilo kaynaklı sperm kalite düşük olabilir aşılama düşünürken hamile kalmıştım. Kilo vermişti. Şimdide sağlıklı gebelik olmadı
Minnakpopus Selinselinselin canım sen kafanı rahatlat dediğim gibi akışına bırak. Benim eşimede varikosel başlangıcı dediler işte ama ben o ay hamile kalmışım diyorum ya imkansız bir durum çünkü görevdeydi o ay hep tek ilişkiyle oldu be gebeliğim ve korunuyorduk yani 😬 nasip biz ikinci bebeğe asla asla asla diyorduk hakkıyla bu oğlumuzu büyütelim diye ama nanay Allahın dediği oldu😂
Selinselinselin Minnakpopus ya gercekten mi bizim de oyle sık birsey olmuyor nadir yani baya olacagı varsa oluyor demekki içim rahatladı çok tesekkür ederim🥹🥹
Minnakpopus Selinselinselin evet evet gerçekten o yüzden nasipte varsa önüne geçilmiyo 😍 kafanı rahatlat gene yapmak istediklerini yap yumurtlama günlerini falan değerlendir ama kendini parçalama kafa rahatken inan bi bakmışsın şaakkk olmuş😂
Selinselinselin SuEr_Tu1512 inşallah o günde mi yapmak önemli sonrasında mı ben uygulamaya göre takip düşünüyorum ama vücudun tam düzenini nasıl anlıyorsunuz ? Sanki adet döngüsü kısa gibi geliyor 3 haftada bir adet oluyorum gibi geliyor
Selinselinselin Minnakpopus o günleri bulmak zor testle bir ay denerim olmadı merak ettim uygulamaya göre mi gidiyorum. Hadi inşallah o sak diye olmuş günü sabırsızlıkla bekliyorum😂
SuEr_Tu1512 Selinselinselin Takvimim diye bir uygulama var ben ordan takip ediyorum. Yumurtladığın günü, kaç günde bir adet olduğunh kaydedebiliyorsun
Selinselinselin SuEr_Tu1512 hemen indiriyorum onuda teşekkür ederim. Adı adet takvimim mi acaba başka bulamadım