Aysgullllll Anonim_kullaniciiiii umarım en kısa zamanda dileğin gerçek olur. Her korunmayan tabi ki hamile olmuyor ama testler belirtilerden daha doğru sonuç veriyor benim test yapmadan önce hiç belirtim olmadı
Melisafurkann Ayshababy bunu görünce banada umut oldunuz 🌸 hiç belirtim yok bugün yumurtlamamın 7.günü geçen aylarda bir sürü belirti bulmuştum kendimde ama şimdi bulamıyorum kendimi avutacak belirtim yok 😂
pelin265 Anonim_kullaniciiiii asla şüphelenmedim ilk kez denemistik hemen olmayacağını tahmin ederek ve tek seferde tuttu. gecikmem bile yoktu adetime 2 gun kala arkadasim illa yap deyince yapmistim testi ve pozitifi gormustum🥹
Ayse57 Anonim_kullaniciiiii İlk gebeliğimde 3 Aydan sonra öğrendim belirtisi yoktu 😃 süt gelmişti ondan öğrendim İkincide de belirtisi yoktu regl olmadan 3-4 gün önce hissettim hamileyim dedim doktorun negatif demesine rağmen var biliyorum hamileyim diyordum ☺️☺️
mursed Anonim_kullaniciiiii mide bulantısı ve halsizlik sürekli uyuma isteği ve göğsümdeki değişiklikten anladım ve test yaptım o da silik çizgi çıktı bugün gittik kan verdik o da pozitif çıktı ama henüz son adet tarihime göre 3+4 günlük umarım değerimiz yükselir
Ayshababy mursed kan testi hiç vermedim yurt dişinda oldum için 4+6 keseyi gördüm ama vajinal ultrasondu
Rabiss0669 Belirtim hic olmadı ama bu gebeliğimde göğüslerim acıyodu normalde adet döneminde böyle bişi olmazdı bende diyorum niye böyle oldu acaba meğer hamileymişim