Ervaa2534 Melissaa99 bende burda duydum yumurtanın çatlaması için yeniyormuş iyi geliyor diyorlar bende işe yaramadı galiba
Ervaa2534 Akseec gittim canım doktora bi dahakine adet olunca gel ilaca başlayalım dedi bakalım hayırlısı ya belki kendiliğinden benimde yumurtlamam olur diye başladım testlere iki ay önce kendiliğinden gebe kaldım çünkü ama 6. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum bi adet oldum şimdi tekrar deniyoruz
maviskokiz Ervaa2534 canım bende pcos var 31. gün gördüm yumurtlama birde yumurtlma için avokado ve muz yemelisin havuç yumurtlamadan sonra çatlamayı destekler
Kubusnn Ervaa2534 5,6 aydır düzenli adet oluyordum ama takip yapmıyordum artık doktor ile ilerleyecektim ayın 18,20 arası regl olmam gerekiyordu olmadım ovulasyon testi yaptım 18’de pik gördüm ilk defa değerlendirdim şimdi hamileyim
Ervaa2534 Kubusnn yani adet olmanız gereken günmü pik oldu bende diyorum acaba adetten hemen sonraki günmü oldu o gün test yapmadım galiba belki benimde öyle olur geç olunca sağlıksız oluyor diyorlar ne kadar doğru acaba hatta bi kere doktor bana o yumurtanın hiç bir anlamı yok demişti şaşırmıştım
Ayseee34 Hanımlar ilk 5-10 dk önemli o anki halini çekin sonra o fotoğraflara bakıp pik gününe yaklaşıp yaklsşmadığınıxu değerlendirin kuruduktan sonra zaten soluklaşıyor siz ilk 5-10 dk daki koyulukları çekin peş peşe bir dosyada kaydedin ordan bakın yoksa böyle kaçırırsınız
Ervaa2534 Ayseee34 ne olur ne olmaz diye ben yine değerlendiriyorum günü birlik ilişki oluyor ama böyle stresli geçiyor sürekli bakıyorum iyice kafama takıyorum
Ervaa2534 Meryemld aa öylemi ya olsunda geç olsun ama hiç göremeyeceğim diye üzülüyorum bakalım yapmaya devam edeceğim umarım olur
Ayseee34 Ervaa2534 günübirlik oluyorsa hiç bakmana bile gerek yok ben nöbet tutuyorum eşimde öyle denk gelemiyoruz diye nöbet değişimi yapabilelim diye ovülasyon yapıyorum
Kubusnn Ervaa2534 evet adet zamanım 18,19,20 bu 3 günden birinde olmalıydı 18 ocakta yumurtlama gördüm
Ervaa2534 Kubusnn ayy umut oldu belki benimde öyle olur işte pco olan kişinin hiç belli olmuyor sizde varmıyordu Pcos
Kubusnn Ervaa2534 evet daha önce ovulasyon testini bıraktım hiç pik görmediğim için gebelik testi yerine yapmak için tamamen kullandım hamileyim sandım başta 2 seçenekten birisiydi ya hamilelik ya yumurtlama değerlendirdim o gün akşamı tutmuş 🥹🥹🤲