Beyzsa Yisimin evet bende katılıcam bilenler bilmeyenlere göstersinn böyle bi şey arıyordum uzun zamandır iyi oldu benim için
Yisimin Beyzsa birde sağlık ocaklarının düzenlediği eğitimler oluyor 3 gün ona da katıldm ben kayılmadıysn hemşirene sor istersen o da güzeldi
bulutsm Beyzsa merhabaa biraz geç gördüm ama kaçıncı haftadasınız acaba ben 19. Haftadayım biraz daha geçince mi katılsam diye düşünüyorum emin olamadım
Beyzsa bulutsm bende 24. Haftadayim ama gebe olmayan kadınlarda vardı seminere katılan bence çok ağırlaşmadan katılın derim çünkü uzun saatler oturmak yordu biraz ☺️
bulutsm Beyzsa evet doğru söylüyorsun bi sonraki aya kayıt olacağım inşallah Bu arada hangi doktora takipliydiniz?
bulutsm Beyzsa pardon sanırım daha önce konuşmuşuz cavidan hanıma gidiyormuşsunuz🥰 Farklı bir gebe okuluna giderseniz haberleşelim tek gitmek istemiyorum 🙈 merkez prima da gitmek istiyorum çünkü orası da paylaşıyor
Beyzsa bulutsm ay kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı tabikide haberleşelim beraber de gideriz kimin haberi olursa önce haber versin 😊