zmz5857 anneyim9 nasipse köfte,patates,pirinç pilavı ve çorba yapıcam. Ne çorbası yapacağıma karar veremedim bize kalsa yapmam ama 2.5 yaş bebem çoba istedim diye geziyor 😂
PapatiA anneyim9 ben çalıştığım dün hazırlayıp koydum 😀 kurufasulye çorba yanına bı pilav Tm bugün böle
crazyymom anneyim9 firinda patates tavuk, pirinç pilavı ve salata tatli yapmayıda düşünüyorum bakalım artık 🤭
Gamzecebecii babyiscoming_ ay ben mercimek çorbasını o kadar özledim ki ama içemiyorum ya 🥹🥹içince midem yanıyor sizde öyle olmuyor mu
Gamzecebecii anneyim9 dünden bulgur pilavı var üzerine et döner yanına salata, ayran tatlı da tiramisu yapacağım insallah üşenmezsem kalkarsam 😂😂
babyiscoming_ Gamzecebecii 37+3 haftalığım ilk zamandan beri mide hassasiyetim hiç olmadı çok şükür🥰🧿
brnaksyince anneyim9 mercimek çorbası , tavuk şiş yapıcam fırında. Pirinç pilavı, yanına salata. Yeter çok bile 😂
Gamzecebecii babyiscoming_ benimde yok bulantı falan da olmadı şükür ama mercimek çorbası içemiyorum çok sevdiğim halde içince ölmekten beter oluyorum 🥹🥹