Korkusuz caramel ben önceki aylarda ilk çatlatma iğnesi kullandigimda kanda betayi yüksek çıkardığını bilmiyordum 42cikmisti iki gün sonra düştü gebelik sandım ama 14gune kadar iğnenin etkisi oluyormuş şimdi yine çatlatma iğnesini kullandım 8.gundeyim ama en ez bir hafta daha bekliycem
Korkusuz Nisannurr yani umarım değildir ama doktrumun bana söylediği şey 14üncü günden öncesi iğne etkisi olabiliyor ilk test direk kan vermiştim 42cikmsti iki gün sonra 11e indi sıfırlandı şimdi bende 9uncu gundeyim en az 14. günü bekliycem
Lavinyam06 Nisannurr var gibi gözüküyor çizgi ama hala ilacın etkisi mi bilmiyorum Ben 14 şubatta yapacam testi tekrardan
Deletedmom_247 canım 2 kere çatlatma iğnesi yapmış biri olarak, kesinlikle 15.günden önce test yapmamanı öneririrm. gönlünüzden geçenler olur inşallah
Nisannurr Deletedmom_247 canım benimde bu 4. Denemem. İlkinde 7.gün ilaç etkisi geçti 2.de gebe kaldım 3.de etkisi 10.gün geçti bunda ne oldu bilmiyorum henüz 😂😂
caramel Nisannurr canım bem iğnenin 6. Günü etkisi azalmış baya geçmek üzere erken geçicek diye üzülüyordum etkisi geçtikten sonra eğer telrar positif görürsem gebelik demekmidir yoksa etkisi terkar artıyormu 14 gün içinde
Korkusuz Nisannurr 10.gunundeydim 12.gununde gittiğimde 11.5olmustu ondan sonraki gün 3.5indi sonrası 1.2 yani sifirlandi
Korkusuz Nisannurr inşallah canım benimde 9.gunum en az 12yi bekliycem bakalım umarım güzel haberler veririz birbirimize