Smr-btll Kızlar test yaptım prodoctor marka böyle çıktı çok aşırı ince çok zor görülüyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı https://hizliresim.com/1kg97fw
AslanBebeginAnnesi Smr-btll benim bat gününe yedi gün kala böyleydi kimisi çizgi var diyordu kimisi yok diyordu beş gün kala tekrar yaptım bayağı belirginleşmişti canım
october Smr-btll prodoctor beta 5,32’yken böyle pembemsi hafif çizgi vermişti bende bence sizinki şu an için negatif
Smr-btll Ftmnur11 dün olmam lazımdı bende öyle görüyorum çok ince 😂 şaka bi tarafa cidden var gibi geliyo gözüm bozuldu
Smr-btll Ftmnur11 aynen öyle daha da yapmam cuma yada haftaya kan veririm artık elimde test de kalmadı 😂
yasen1 Efek ve tamamen çıkarmışsınız kuruma çizgisi gibi duruyor bende hayalet cizgi görüyordum çok dikkatli bakınca ama hasta oldum maalesef
AslanBebeginAnnesi Smr-btll canım umudunu kırmak istemem ama bugün benim bat günüm mesela kopkoyu kırmızı çıktı. Yani bat günü ve sonrası çok net kırmızı çizgi oluyor genelde ama yine de belli olmaz belki geç döllenme olmuştur birkaç gün sonra tekrar test yap istersen