iremnur_17 Kızlar bugün regl günüm çok aşırı silik bir çizgi görüyorum bu testin yalancı pozitif çıkarttığını söylüyor var mı bilgisi olan?
sebnemkargaci iremnur_17 var gibi sanki tabi kanda daha net çıkar benimde reglime 3 gün var az önce bende bu markanın testini yaptım öyle ince bi çizgi var ki var mı yok mu anlayamadım
Flowermom0 iremnur_17 yalancı pozitif çıkarırmk bilmem ama . Bn hamile olduğum halde 3_4 tane birden yaptım hepsini negatif göstermişti
Ftmnur11 iremnur_17 aynı benim testim gibi görünüyor Benimkide days doctor.guvenilir marka olmadığı için supeliyim bende.adet belirtilerim çıkıyor ortaya bilemiyorum skntili işlerin icindeyim yine 🤣
mucizemom8 iremnur_17 kan ver canım bu teste ve days doctor güvenme derim benim de böyle çıktı ama regl oldum yalancı pozitif gösteriyor bu ikisi umarım güzel sonuçlar alırsın
sebnemkargaci iremnur_17 evet bu testin yanıltabildiğini çok duymuştum o yüzden ümitlenmeden önce kan vermek en iyisi
busraltin Ftmnur11 az önce bende test yaptım hafif silik çizgi var ama regl oldum aynı marka stres yapıyor insan ister istemez sizin sonuc ne oldu
deletedmom43191 iremnur_17 BÖYLE ÇIKMIŞTI 7 HAFTALIKTIM BU TESTTEN SONRA HAZIRLANDIM HEMEN HASTANEYE GITTTIM 61 bin beta çıktı ertesi gün hastaneye gittim kese bebek kalp hersey görüp duydum 🥰🥰🥰
sebnemkargaci Bende yazmıştım buraya aynı marka aşırı silik çıkarmıştı gün kan vermiştim çok şükür pozitifi gördüm ancak çok küçük kan herşeyi netleştiriyor şüphede kalmaktansa kan vermenizi öneririm
iremnur_17 deletedmom43191 bu normal erken gebelik testi değil genelde erken gebelik testinin yanılttığını söylüyorlar ☺️ maşallah hiç mi belirtiniz olmadı 🙈