Mervecimmm Cxwt evet korkuncum ama en azından ben ordaki korkunçluğu sizin insanlara verdiğiniz ceavplara istinaden kasten yaptım. Siz doğal olarak korkunçsunuz direkt yaradılıştan.Allah kimseye dermansız dert vermesin.
Cxwt Mervecimmm ben ne cevabı vermişim acaba? Ben düzgünce bir soru sormuşum cevap verenler alaycı bir tavırla cevap vermiş? Ne demem gerekiyordu acaba? Saygı duymayana elbette saygı duymam. Ne alaka doğuştan korkuncum hanımefendi nerden biliyorsunuz öyle olduğumu ya? Boş boş yorumlar yapmayınız lütfen. Dermansız dert derken ? Ne alaka yani şuan?:)
gulcicek0 Cxwt kimse size alaycı bir şekilde cevap vermedi sadece bu haftaya kadar girmemeniz herkese garip geldi asıl siz havadan havadan konuşup cevap veriyorsunuz size 32 haftadan beri girilebileceğini söyledik bunun neresi alaycı
Mervecimmm gulcicek0 boşverin hanımefendi. Belli ki kendi içinde halledemediği bir problemi var. Allah yardımcısı olsun.
Cxwt Mervecimmm ahahah kiyamam sana ya çok şükür hiçbir problemim yok benim adıma nasıl yorum yapıyorsunuz hakkımı helal etmiyorum size
Selendonmez Ben de 36+2 günlük hamileyim. Şimdiye kadar nst’ye girmedim. Bugün kontrolüm vardı, doktor yine bebeğin suyu ve ultrasonda kalp atışları iyi olduğu için nst’ye gerek görmedi. Bir sonraki gidişimde bakacak zaten ben de 38 olmuş olacağım.
Hicrettt Cxwt ben 34+4teyim bende daha hiç girmedim 37.ci haftada başlıyor belçıkada. Bende merak ediyorum nasıl bişey 😂