Meridaily Sonnenfrau yumurta takibine devam🥺 bugün kontrol var 5 gün önce 10 mm di yumurta inşallah büyümüştür😔🤲🏻
Zeyson Sonnenfrau bat 28 25 aralıkta kürtaj oldum adet görüp yeniden denemeye başladım bakalım ovulasyon testi kullanıyorum henüz yumurtlama görmedim daha beklemedeyim
Sonnenfrau Gmzle isterseniz gününüzün geçmesini bekleyin daha varmış belki net sonuç çıkmaz yinede kendi tercihiniz tabikii 😊
Nilozof Selamlarr bat 25. İki gündür kasığımda ağrı var, ara sıra da sanki içinde batma gibi bir his oluyor ama bilemiyorum. Banyo temizliği yaptım ondan da olabilir 😂😂
SuEr_Tu1512 Nilozof Psikolojik yavrum bunlar😂 Benimde bat 24 mide bulantısı, koku hassasiyeti, göğüs ağrısı herşey var 😅🤷
Sonnenfrau SuEr_Tu1512 belirti aradıkca var oluyor bence ya ama bugün benim kasıklarım çok dolu dolu anlamadım
SuEr_Tu1512 Sonnenfrau Bakalım adet bitişinden beri 1er gün arayla deniyoruz🤷 Dün yumurtlama günümdü inşallah tutmuştur🤲😆
Sonnenfrau SuEr_Tu1512 ya dün benimde uygulamada yumurtlama günümdü ama farklı bir uygulamada bugününde yumurtlama görünüyor ilk çocuğumdada bugün ilişki yaşayıp tutmuştu 😂😂🫣
SuEr_Tu1512 Sonnenfrau Ee o zaman değerlendirseneee😅 Benim dün ve evvelsi gün gebe kalma olasılığım yüksek görünüyordu, değerlendirdik🤲 Bugün orta görünüyor. Sizinki hangi uygulama??
Sonnenfrau SuEr_Tu1512 biri pepapp bu uygulamada tam yumurtlama gününde tek ilişki yaşayıp hamile kalmıştım halen onu kullanıyorum birde takvimim yazıyor oda bugünü gösteriyor.. değerlendirelim bakalım çokda üstüne düşmek istemiyorum ya 😂😂
Nilozof Sonnenfrau Aaa ben de pepapptaki günü değerlendirmişim tesadüfen, hadi inşallah diyorum 😅 Aynen ben de çok düşünmek istemiyorum aslında da heyecanlandım mı nedir, aklıma gelip duruyo 😂
SuEr_Tu1512 Sonnenfrau 😅😅🤭 Bende Pepapp, Takvimim, flo, yumurtlama takip uygulaması falan hep pazartesi gününü gösteriyordu. Değerlendirdik bakalım inşallah tutar yavv🥹🤲