Melike1001 Esra1999 şuan sezeryan veya normal doğum diye bişey denmedi ama ben normal doğum istiyorum ama kızım biraz aceleci davranacak galba ama nasıl olacak bilmiyorum
Balbebek012 Melike1001 ped hiç kullanma ilk 3,4 gü hasta bezi şart sonrası için de bebek bezi kullanın doktorum bana ped asla kullanma bebek bezi kullan dedi
Merve-metin Melike1001 aynen canım herşeyi koy git gel yapmazsın bayağı da mesafe varmış çünkü hastaneyle ev arasında
Melike1001 Merve-metin aynen ben ilçe de yaşıyorum merkezde doğum yapacağım evden çıkıp hastaneye varmam 1.20 falan
Merve-metin Melike1001 bayağı var mesafe canım çanta her zaman arabada bulunsun hazır olsun yanınızda giderken
Bebisiminannesii Melike1001 depend ve lohusa pedi baby mom aldim sonra normal ped e gecerim. Hasta bezini bilmiyorum
Melike1001 Merve-metin aynen bende öyle dedim normal bir kaç hafta sonra hazırlayacaktık ama erken doğum riski diyince hazırlanıyoruz bu akşam çanta hazır olacak inşallah
Brgmde Melike1001 ben hastane için ve ilk zaman için lohusa pedi aldım sonrası içinde ped aldım uzun gece olan normalde kullandığm. Her ikiside lazım bence
Sara_bebek Melike1001 sezeryan olacaksa ilk 2 gun kesinlikle hasta bezi sonraki gunler normal pede geçersiniz
Talentedmom Melike1001 acaba kaç paket yeterli olur ben bir paket almıştım yeter galiba diye düşünüyorum ilk hamileliğimde bir paket almıştım