hyhyk kızlar bugün ikili test randevum var acaba orda cinsiyeti de söylerler mi bide ultrason fotoğrafını veriyolar mı?
dilaradoyan hyhyk haftası küçük olduğu için net olarak görülmeme ihtimali var. Ama görebilirlerse söylerler tabi
Aslaninannesi_ hyhyk 11.hafta ikili testten çıktığımda doktorum ultrasona sokmustu cinsiyeti göstermişti değişmedide
Ceydaaas1 hyhyk ben devlete gidiyorum canım geçen hafta ikili test yaptırdım söylemediler erken falan dediler detaylida net gözükür dediler ultrason fotosu verdiler bu zamana kadar ki en bet fotosuydu hatta orda verilen fotoğraf
dilaradoyan hyhyk net belli olmayabilir bu haftada ihtimal verilebilir. Bana ihtimal vermişlerdi o haftada
hyhyk Ceydaaas1 anladım peki perinatoloji muayene sonrası hemen ikili test için kan vermek için yönlendiriyo mu
hyhyk Ceydaaas1 anladım çok tesekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🥰
hyhyk Kızlar ben görüntüyü daha net olarak bekliyodum aynı detaylı ultrasondaki gibi ama öyle değildi normal ultrason gibiydi ama olsun sonuc olarak her şey yolunda çok şükür 🌸🥰🧸
Bet-San hyhyk merhaba randevuyu nasıl aldınız acaba yani mhrs de perinatoloji bölümüne giriyorum ama altlar da ne yazması gerekiyor açıklamada
hyhyk Bet-San ben elden randevu aldım yani doktorum yeşil alan açtı sonra o bölüme gidip danışmada çalışanlar yardımcı oldu sağolsunlar yoksa mhrs den randevu bulmak imkansız gibi bişey