dilaradoyan Hastane çantası hazırlamak için en uygun hafta sizce ne zaman hanımlar? Siz ne zaman hazırladınız ya da hazırlamayı düşünüyorsunuz? Mayıs13 beklenen doğum tarihi. Mayıs itibariyle bekleriz diye düşünüyorum zamanında doğan bebek olursa inşallah. Mart sonu nisan başı gibi hazırlasam yeterli olur mu yani ortalama 34 haftaya denk geliyo sanırım
Bubu_ dilaradoyan ben 30. Haftada herşeyi hazırladım erken diyenler oldu ama ilk gebeliğimde de bu sekilde yapmıştım süre uzayınca ağırlaşıyor insan daha zor geliyor iyiki hazırlamışım şuan odadan odaya gitmekte zor geliyor gerçekten herşeyi kafanıza göre ayarlarsınız rahat rahat 🙏🏻
Parilti007 Ben de 1-2 haftaya hazırlayacağım galiba, 30dayız şimdi miniklerimle, ne olur ne olmaz erken hazır olsa da zararı olmaz bence🫠
Parilti007 dilaradoyan bana da büyüyor ama yıkayıp ütüleyip kaldırmıştım neye üşendiğimi bilmiyorum 😂😂 sadece alıp kız-erkek-lohusa olarak ayırıp koymam gerek ona bile üşeniyorum 😂
DENIZ_55 dilaradoyan bende hazırlamayı geç alışverişe bile başlamadım bu aynsonu alışverişi yapıp hazırlayacağım nasipse bu arada 30+6 hamileyim sezeryan olacam bide ama rahatik tek kaygım ütüyü yapmak 😒
dilaradoyan DENIZ_55 bütün kıyafetleri ütülemem ben ya hastane çantasına koyacaklarımı sadece. İlk kızımda her şeyi ütülemiştim sonra sürekli yıkanıp kurutmada kurudular hangi ara ütülicem ütüleyene kadar tekrar kirleniyordu 😂 ütü şart değil benim için o yüzden
Deryadeniz00 DENIZ_55 ilk hamileliğiniz mi sezeryan olacağınız ne zaman belli oldu acaba ben de aynı haftadayım ama daha doğum şekli belli değil
DENIZ_55 dilaradoyan bilmiyorum ben sadece 3 aya kadar alacam eşyalarını 1 yaşına kadar almayacagiz büyüdükçe alacam elimde kalıp israf olsun istemiyorum bazen bebekler çok kilo alıyor bazıları almıyor öyle düşündüm az olacağı için 1 d3fa utuler8n sonra zaten yapabilecegimi düşünmüyorum tek başımayım yardım edenim yok eşim var ama o ise gittiği için gün içinde destekçim yok akşam gelince yardım eder ama ütüyü ilerleyen zaman yapamam diye düşünüyorum ilk zaman yaparim
dilaradoyan DENIZ_55 evet yapamıyor insan çocuk telaşesinden. Bende ilk zamanlar almamıştım çok çocuğun durumuna göre alırım diye iyikide öyle yapmışım çok doğru bi karar bence
DENIZ_55 dilaradoyan aynen şimdi heyecandan üzülüyoruz sonra çocuk uyusa yemek yapsam yemek yes3m az uyusam derdi olur ütü olmaz kıyafeti bizde oyke düşündük çünkü çok mantıklı geldi 😊😍
Brgmde dilaradoyan ben 32-34 de hazırladım sanıyorum. Ama bence 28 30 den sonra hazır edilmeli ne olur neolmaz diye
momkrm19 dilaradoyan ilk gebeliğimde izne ayrılınca yani 37.hafta hazır etmiştim bu sefer o kadar beklemicem çok stres oluyor 😅😅 34-35 iyidir
Melike1001 dilaradoyan normalde 32. Haftada demişlerdi katıldığım Bi eğitimde ama biz şuan 29+3 üz bu akşam hazırlayacağız bizim kız erken gelmek için azıcık sabırsızlanıyor
ilgin22 dilaradoyan 35. Haftamdayim bu hafta hazırlayacağım bende 3. Sezeryanim olacak planlı olduğu için daha rahatım 🤗 en ideali 34-35 hafta arası 🤗