alcang Merhabalar, bu sitede birbirimizle sohbet edip bilgiler edindik, hep birlikte şafaklar saydık. Elimden geldiği kadar kalp kırmamaya çalıştım kimseye ters davranmadım eğer kırdığım varsada hakkını helal etsin diyerek doğum hikayeme başlıyorum. 😊 2 gündür doğumum başlasın diye evde yapmadığım iş kalmamıştı yer sildim havluyla halılarımı sildim derken 2. Günün sonunda ben bugün doğurcam hissediyorum dedim annemde bana da öyle geldi karnında aşağı indii dedi. Sabah erken kalktığım için uykum vardı saat 9 gibi uyudum gece 12de ufak bir sancıyla kalktım eşimde asker benim uzman yani görevdeydi annemle tektik evde. Neyse 12-1 e kadar 20 dkya bir sancı geliyodu ama hafifti. Eşime haber verdim hemen o saat 4te gelebildi yemekti duştu derken saat 6 oldu sabah ve benim sancılarım 5 dkya bire düşmeye başladı bizde hemen hastaneye geldik. 4 cm açılmayla yatışım yapıldı ve o saatten sonra sancılarım çok çok ağırlaştı ve ben normal doğum yapamayacağıma karar verdim. Saat 9a kadar açılmamda çok ilerlemedi ve ben artık dayanamayacak durumdaydım doktoruma söyledim sezaryene girmek istiyorum diye. Sonra sezaryene alındım hemen spinal sezaryen oldum. Kızımın o tiz ağlama sesi inletti ameliyathaneyi 🥰 pamuğum 2950 gr 51 cm doğdu minyon ufak tefek bir pamuk bembeyaz 🥰🥰🥰 ameliyattan sonra ayaklarımın uyuşukluğu geçti biraz ağrılarım başladı ağrı kesici verdiler 5. Saatte ayağa kalktım yürüdüm gazımı çıkardım şuan çook iyiyim. Yalnız bebeğim beslenme probleminden dolayı yoğun bakıma alındı. Lütfen ona dua edin doktor iyi olduğunu sadece bi süre tedbir amaçlı beslenmesi düzelene kadar kalacağını söyledi. İnşallah bir an önce yeniden kavuşuruz pamuk kızımla. Normal doğum yapanın yapabilenin önünde saygıyla eğiliyorum ama benim malesef dayanma gücüm o kadar fazla değilmiş. Herkeste aynı olacak diye bişey yok tabiki. Hepiniz için dua ettim bol bol. Hakkınızı helal edin Bebekleriniz sağ sağlim gelsin inşallah. Hepinizi öpüyorum kızlar happy kids te görüşmek üzere❤️❤️❤️❤️
Arminannesi alcang inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz kızınla canım geçmiş olsun ☺️ Bizde sana ve kızına dualarımızı eksik etmeyiz 😘
Aysktr alcang allah analı babalı büyütsün inşallah canım bir an önce evinizde yan yana uyursunuz pamuğunla darısı bizlere 😊
Busra37 alcang Allah hayırlısıyla bebeğinize ve size hayırlı şifalar versin inşaAllah. Allah razı olsun dualarınız için. Bende sizin için dua edicem inşaAllah 😊😘
Beriliko Kaç haftalıkken oldunuz keşke okadar çekmişken normali bekleseydiniz ☺️Hayırlısı böyleymiş güle güle büyütün yavrunuzu
alcang Beriliko 39+1dim ama ben zaten yapamazmışım diyorum şuan. Dediğim gibi dayanıklılık meselesi 😘
Seymasel68 alcang guzelde acılman olmus ama demkkı olmayınca olmuyo sag dalım yavrunu al kucagına ıns