Bsrabzkrt https://mutluresim.com/images/2025/02/10/1dJlJZ.jpg. Kızlarrr ben şok canlarım ramzi teorisi kesinlikle doğrudur burda bana bu teoriye göre söylediler doğru çıktı ben tam tersi hissediyordumm bakalım bilicekmisiniz ??
Bsrabzkrt Cicek_bahcesi evet erkek çok şaşırdım çünkü çok midem bulanıyor du kızımda da böyleydi erkekmiş burda herkes erkek dedi tahminleri doğru çıktı
Cicek_bahcesi Bsrabzkrt yaaa sağlıkla kucağınıza alın, ben ilk hamileliğim de 4. Ayıma kadar mide bulantısı aşırı kusma yaşadım oğlum oldu şimdi 2. Hamileliğim tam tersi geçiyor çok rahat değişkenlik olabiliyor 😊
Bsrabzkrt Cansu4401 ramzi teorisi bebeğin 6 veya 7 haftalıkken kesedeki konumua göre cisniyeti söylüyor karından ultrasonda bebek kesenin sol tarafındaysa erkek sağ tarafında yaa kız benimkide soldaydı vajinal ultrasonda da tam tersi
Elif_su4 Bsrabzkrt bu bizim 5 haftalık ultrason fotoğrafımız teyzoşş:) ortada gibi ben anlamadım bir şey, sen de bakar mısın
eliff_ozztrkk @“Bsrabzkrt”# Bsrabzkrt banada bakar mısın rica etsem 12 haftalık resim başka ulrtasonumuz yok
Bsrabzkrt Kızlar dualarınıxa ihtiyacım var saat 2 de ense kalınlığı ölçülücek inşallah normal çıkar 🤲🤲