sevgi_bidak birbebisbirkedisannesi erkek yemeği de güzel oluyor 🤣🤣 benim eşim de yapınca iştahla yiyorum valla
Blueeberryy aycinelizsmom ahahah 😀😀 valla anne kedinin umru degil bu zayiflamis olanda pek bakmiyo bi erkek merakli etrafinda geziyo arada 🤣🤣 bide iki kedi kavga ediyolar kosturuyolar bebeğin ustune cikicaklar diye tirsiyorum hole kapatiyorum kapi bi aciliyo fisek gibi tekrar salona ucuyolar🤣🤣
aycinelizsmom Blueeberryy benimkiler de deli dana gibi dönüyorlar ama ayçinle muhatap olmuyorlar henüz 🤣
Htccndn birbebisbirkedisannesi Bir tane kızım var toypoodle cinsi o bizim canımız ciğerimiz evimizin prensesi oğlumun dibindende ayrılmıyor 🥰
Emsalk Htccndn szin bebeğiniz doğdu mu hamile misiniz suan köpekle nasıl ilerlettiniz kıskanır mı vs napcam bilmiyorum
Emsalk gezentianne bizim de 6 aylık toy poddle umuz var 21 haftalık hamileyim 5.5 yaşında da kızım var süreç nasıl ilerleyecek bebek çocuk köpek merak içindeyim
gezentianne Emsalk Çocukla köpek çok zor bence çok😩 Köpeğimiz cok uysal sosyal insan canlısı ama bebegimz doğdugunda cok kıskanmıştı o dönem zorlanmıştık. şimdi daha alışkın olacağını düşünüyorm ama 3 çocuklu olucaz🤣 siz de öylee
Htccndn Emsalk Bebeğim doğdu 4 aylık şuan iyi ilerliyoruz ister istemez köpüşümde biraz kıskançlık oldu ama alışıyor yavaş yavaş ikisinede eşit davranmaya özen gösteriyoruz
Razismom birbebisbirkedisannesi 3 çocuklarım var, 2 pomerianianım kızım Balım 1.5 yaş, oğlum Bulut 3 yaş ve 1 insan oğlum Poyraz 4.5 aylık 😂😂😂😂
Blueeberryy aycinelizsmom ahahaha 🤣🤣benim paytagimda sevmemis yavrum perisan olmus valla cocuklardan🤓