Snql16 2Princess1Mom Bna da 11 4 de doktorum kız dedi Değişeceğini sanmiyorum dedi Bir ay sonra gel dedi bakalım haftaya randevum var umarım degişmez☺️
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi iyiyim canım çok şükür geçen akşam acile gittim belki serum verirler diye vermedi direk kadın doğuma yönlendirdi bebeğimi gördüm iyi çok şükür o bana yetti🤲💕
Burnosunn_annesi Mavili1480 kız en son ismi yazmıştın sen yazınca kıyafet görmeyince ben 😂😂 Ay ben hiç alışveriş daha yapmadım Şubat indirimine de kaçırmış olduğum İnşallah yine olur arada alırım 🤤
Mavili1480 Burnosunn_annesi Ben trendyoldan aldım canım hepsi 400 tl falan tuttu 😂 ama yazlık yok nisan mayıs gibi bakarım hastane çıkışı birde zıbın alırım oğlumdan da var eksik fazla yok acele etmiyorum denk geldikçe alacağım 😊
Yuuki Busraa_38 🤭🤭 Bir kız bir erkek çok güzel bir şeydir ya ikisini tatmak işte nasip olmadı maalesef vardır bı hayr ne diyelim 🥲
Burnosunn_annesi Mavili1480 öyle kuzum benim de biraz geçsin sonra dedim bakayım önceden de vardı 6 aydan sonra tabi ek gıda süre size lekeli olan da var 😂😂
Mavili1480 Burnosunn_annesi Benim oğlan ocakta doğdu canım hastane çıkışı ve zıbın haricinde yazın giyecek bir şeyi yok ayları tutmuyor oğlum 4-5 aylıkken yazlık giydi ikinci oğlum 1-2 aylıkken giyecek 🙈 kış ve yaz bebeği oldular
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Rabbim daha iyi etsin canım benim hamilelik süreci gerçekten hem güzel hem de zor 🥲
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi amin canım🤲çok zor hemde nabzı yükselmiş diyince doktor nasıl ilerlicek süreç diye kendi kendimi yedim öksürük kesilince her şey normale dönmüş şükür
Burnosunn_annesi Mavili1480 sil baştan aşkım alışveriş yapcan🥲 benimki yaz bebeğim ama ben yine çok kısa falan giydirmeyeceğim ister istemez buranın iklimi ile 😂😂