Hnf Arkadaşlar selam, Meryem otu kullanan, tanıdığı kullanan varmı? Sonuç ne oldu? Nerden bulabilirim? Ümreden getirtmeye vaktim yok maalesef. Son günlerimdeyim
deletedmom11 Hnf bugün içinde 10 tane post oLdu bundan post açmak we biriLeri yazsın diye bekLeyene kdr diğer postLara yazanLara sorun bence zaman kaybetmezsiniz !! Haberiniz oLsn
Tusembektas Hnf sanırım Eminönü'nden rahatlıkla bulabilirsiniz benim bir yakınım kullanmıştı oradan biliyorum
Gfrnszgn Hnf Meryem ana eli Fatma ana eli aynısı ikisi de aktarlardan bulabilirsin canım.Ben aktarım yıllardır sattık işe yaradığı söylendi bende ilk kez kullanacam Doğumdan önce al sancı başladığı an suya koyuyorsun o el açıldıkça rahmin açılıyor Ve kolay Doğumun oluyor satılma amacı bu dua okunuyormuş birde hangisi bilmiyorum ama bir araştır onu.İnşallah bize de faydası olur
seydanurceyhan Asli2663 olabilir adini yanlis duymus olabilirsiniz suya atinca o ot aciliyi ve sizinde acilmaniz oluyo eger boyle biliosaniz ayni ottan bahsediyoruz
seydanurceyhan Yakin cevremde kullanan yok ama canim bu fromdu okudugum kadariyla cok isee yariyomus bi cok kisi yaptim normal oldu dedi tabi birazda duanin gucude var hersey duayla zaten onu yaparkende yasin 3 ihlas ayetel kursu fatiha nas felak okuyup suyun icine atiyomussun umreden getirme sansin yoksa aktarlarda bulabilirsin yadaa mekke medine hac malzemeleri satan yerlerdede vardir muhakkak onlara bi sor derim banada bi arkadasim verdi daha kullanmadim ama inaniyorum sonucta duayla olan bsy tedbir bizden takdir allahtan 😊
gulbanuemre Canim benimde tanıdiğım kullanmıstı sanirim suya koyup o aciliyomus o zaman rahmindede genisleme oluyomus tabi orlardan getirtebilmek zor biraz :/
Asli2663 seydanurceyhan evet aynı şeyden bahsediyoruz aktara soracağım bir şekilde bulacağım inşallah