Elifff11 Mayıs anneleri var mı aranızdaa🤗 ne durumdasınız kızlar alışveriş vs. nasıl gidiyor hamilelik 🤰🏻
kalocwom Elifff11 Nasipse Mayıs sonu Haziran başı gibi görünüyor doğumum. Sadece bir kaç parça kıyafet aldık 🫠 Birde beşiğimize karar verdik ama henüz almadık ☺️ Sizde durumlar ne 🌸
Kumsal28 Elifff11 bizimde Allah’ın izniyle Mayıs sonu henüz bisey almadık hediye falan geldi bi kaç bisey toplu alışveriş yapicam insallah sona doğru 💕
sudezudesude Elifff11 zıbınlarını tulum ve kıyafetlerini 0-3 ay olacak şekilde aldım internetten ya da çıktıkça ufak tefek küçük eşyalarını bitirdim sayılır. bebek arabası beşik dolap onları anneanne ve babaanne yapmak istedi sona sakladık bakalım ☺️
Elifff11 kalocwom sağlıkla gelsinler inşallah alışverişin %70 i tamamlandı gibi. İlk hamileliğimde son aya bırakmıştım biraz zorladı bu gebeliğimde 4.aydan itibaren başladık
kalocwom Elifff11 Siz baya geçe bırakmışsınız bizde yavaştan almaya başladık son 3.5 ayımız var yetişir diye umuyoruz 🥰 Amin hepimiz inşallah
Nessee34 Mayıs 18-19 gobı inşallah ogluş bıraz acelecı tabı beşigi bır kac parcası hazır bı acelecı olarak hastane cıkısı yaptırıcam ve sımdıden canta hazırlıcam dogumdan sonra eksıklerıne bakılıp alınır
Aalleeyynnaa Uzun kol mu tercih ediyorsunuz alırken kısa kol mu ben çok kararsız kaldım. 2 oğlum da kışın doğduğu için bu zamanlarda nasıl alınmalı karar veremedim
Elifff11 Aalleeyynnaa Aalleeyynnaa yenidoğan ürünleri uzun kol aldım zıbınların yarısı uzun kol yarısı kısa kol şeklinde tercih ettim
kalocwom Aalleeyynnaa Biz e bebekten 7 al 5 öde kampanyasından ilk zıbınlarımızı aldık 😂 4 uzun 3 kısa kollu aldım. Bir bu kadar daha alırım diye düşünüyorum
Kur Elifff11 Allahın izniyle mayıs sonu benimde. Etraftan hediye geldi onun dışında bende yeni birkaç parça sipariş verdim birdahaki ay da beşiğini filan alcam yani sona doğru toplu alışveriş olcak 😍
Nessee34 Elifff11 galiba rahim kısalıgı var doktor kontrolundeyız daha cok mınık bakalım zamanını bekleyecek mi