yeni_anne2 Evettt hanımlar kaç saat öncesinden yeme içme durumu kesiliyor doğum öğleden sonra 3 de olursa ❗️❗️❗️❗️
Aslaninannesi_ yeni_anne2 canım benim bildiğim gece 12 den sonra bir şey yemiyorsun benim cuma günü sezaryenim yarın son kontrol yarın söyler doktor heralde
Aylaa123 yeni_anne2 olmadan bir gece önce 12 den sonra su bile içmeyin demişlerdi bana ama ben sabah oldum
myangelson yeni_anne2 sanırım en az 7-8 saatlik açlık gerekiyor. Gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyin diyorlar ertesi gün de sabah 8-9 gibi ameliyat oluyor çoğunlukla
yigitinannesiiiii yeni_anne2 sabah 6 dan sonra bişey yemezseniz ez az 8 saatlik bi açlık isteniyor diye biliyorum ama bunu doktorunuza sorsanız daha iyi olur canım :)
myangelson yeni_anne2 sabaha karşı yeme içme bırakılsa yeterli olur bence ama doktora sormak en iyisi tabiki
Srp53 yeni_anne2 Ben sabah 8 gibi olacağım doktorum yine de 2den sonra bir şey yeme içme dedi. En az bir 6 saaat gerekiyor demek ki.
Merryy yeni_anne2 ilk doğumda 12 den sonra bir şey yeme demişlerdi ama bir gün öncesinden geldi oğlum acil olmuştu o yüzden kahvaltı yapmıştım öğleden sonra 3-4 gibi doğuma almışlardı bunda da yarın son kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
avucundaopucuk Benimki normal doğum olarak planlanıyordu sancılarım olduğu için gittim yatışım yapıldı saat öğleden sonra 3 te. Hiç bişi yemiceksin dendi 9 da acil sezaryana girdim