Alev-63 5+5 gebelik 5 haftadan sonra akıntı ağrılarım tamamen geçti bulantı kusma yok normalmi belirtilerin kaybolması sadece göğüs ağrısı var
miroscumm Alev-63 benim ilk hamileliğimde butun her sey bulantı ba 6. Haftadan sonra başladı. Şuanda 5+3 hamileyim ve yine hiçbir belirtim yok. İnşallah 6 dan sonra yine başlamaz boşverin belirtisiz hamilelik daha iyi 🥲
Birmucize17 Alev-63 benim en başından beri hiç belirti olmadı sonradan göğüs hassasiyeti başladı sadece 17 haftalık olacak. Herkeste belirti olacak ya da uzun sürecek diye bir şart yok.
Fdle Alev-63 benimde belirtilerim kayboldu sata göre 6 haftalık ama keseye göre 5+2 göğüs şişliğim bile yok eski hâline döndü göğüslerim ve doktor belirtilerin devam etmesini bekleriz haftaya pzt gel belli olur herşey dedi bu 1 hafta bana nasıl geçecek bilmiyorum
Loveis Alev-63 şanslısın canım. Ben sürekli bi bulantı icindeyim. 4 haftalıkken başladı benim 🤦🏻♀️ şuan prilam kullanarak durduruyorum.
avucundaopucuk İlk hamileliğimde o kadar rahattım ki hareketlerimde bile çok rahattım ikinci hamileliğim canı sağolsun ama süründürüyor resmen 6. Haftadan itibaren kusma bulantı mide ağrısı halsizlik herşeyi yaşıyorum